Isı iletimi kaç W/k göremedim hocam.https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...10002-ww-p-33693?utm_campaign=akakce&v=1.82.4
cok fazla işini görecektir
5 W/k galiba hocamIsı iletimi kaç W/k göremedim hocam.
Hocam bana en iyisi lazım hocam 5-6 derece farkettirecek5 W/k galiba hocam
5W/mk ben olsam asla almam. Thermal grizzly alinabilir veya noctua nth-1.Isı iletimi kaç W/k göremedim hocam.
Hocam bana en iyisi lazım hocam 5-6 derece farkettirecek
Hocam Aliexpress olmaz Amazon'da varsa daha iyi olur.MX4 2020 edition alabilirsin
Yurtdışından da alabilirim dersen
Bu MX4'ten daha iyiKardan adam termal macun 14.3W/mk PC iÅlemci CPU soÄutucu termal gres bilgisayar soÄutma fanı VGA GPU LED bileÅik soÄutucu alçı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ufak mosfet soğutucular kullanabilirsin ama sistemde o.c yoksa gereksiz olur bence termal macun olarak da noctua nt-h1 öneririm biostan da fan devrini yükseltip soğuma performansini arttırabilirsin2700X işlemcim var ve Wraith Prism ile kullanıyorum. Termal macun değişmek istiyorum. 200 liraya kadar bütçem mevcut Ayrıca anakartım B450M S2H anakartın üstündeki bileşenleri nasıl soğutabilirim ?
Amazon da yok diye biliyorum. Bu satıcı güvenilir. Sorun yaşamazsınızHocam Aliexpress olmaz Amazon'da varsa daha iyi olur.
Sorundan değil hocam neredeyse 1 ay sürüyor gelmesiAmazon da yok diye biliyorum. Bu satıcı güvenilir. Sorun yaşamazsınız
200lira termal macun için çok yüksek bir bütçe. arctic mx4 iş görecek bir termal macundur. daha üstü gereksiz pahalıya kaçıyor. 1gr thermal grizzli 195 lira. 4gr mx4 60-70 lira.2700X işlemcim var ve Wraith Prism ile kullanıyorum. Termal macun değişmek istiyorum. 200 liraya kadar bütçem mevcut Ayrıca anakartım B450M S2H anakartın üstündeki bileşenleri nasıl soğutabilirim ?