Amazondan da olsa satıcı kazıklayabilir diyorsunuz yani? Acil lazım da şimdi sipariş etsem yarın getirecek tek firma amazon.Arctic MX4 şiddetle tavsiye ederim lakin çok fazla sahte ürün var piyasada. Teknobiyotik'ten almıştım, orijinal ürün gönderiyorlar, daha önce kullandığım MX4 sahteydi arada gerçekten kayda değer bir sıcaklar farkı olmuştu. Alternatif olarak da Coolermaster'ın ürünlerini tavsiye edebilirim.
Amazondan da olsa satıcı kazıklayabilir diyorsunuz yani? Acil lazım da şimdi sipariş etsem yarın getirecek tek firma amazon.
MX-4Amazondan olması tercihim. En ucuzundan tek kullanımlık güzel bir şey olsun, fiyat biraz daha çıkabilir tabi. 50 TL civarı (altı) önerilerinizi bekliyorum.
Amazonda bir sürü MX4 var, orjinal olan en ucuzunun linkini atar mısınızMX4 güzel ancak bütçenizi aşıyor,orijinal'leri 70 lira civarında satılıyor.
Size önerim Zalman STC8.
ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Benim bildiğim en ucuz güvenilir olanı bu.Amazonda bir sürü MX4 var, orjinal olan en ucuzunun linkini atar mısınız
Orada 13 tl ye bir macun var, onu alsam yine iş görür mü?Benim bildiğim en ucuz güvenilir olanı bu.
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
13 liraya güzel bir macun olacağını sanmıyorum.Orada 13 TL ye bir macun var, onu alsam yine iş görür mü?
13 liraya güzel bir macun olacağını sanmıyorum.
Link atar mısın.