Termal macun önerisi

real1ty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Amazondan olması tercihim. En ucuzundan tek kullanımlık güzel bir şey olsun, fiyat biraz daha çıkabilir tabi. 50 tl civarı (altı) önerilerinizi bekliyorum.

Arctic MX4 şiddetle tavsiye ederim lakin çok fazla sahte ürün var piyasada. Teknobiyotik'ten almıştım, orijinal ürün gönderiyorlar, daha önce kullandığım MX4 sahteydi arada gerçekten kayda değer bir sıcaklar farkı olmuştu. Alternatif olarak da Coolermaster'ın ürünlerini tavsiye edebilirim.

Arctic MX4 şiddetle tavsiye ederim lakin çok fazla sahte ürün var piyasada. Teknobiyotik'ten almıştım, orijinal ürün gönderiyorlar, daha önce kullandığım MX4 sahteydi arada gerçekten kayda değer bir sıcaklar farkı olmuştu. Alternatif olarak da Coolermaster'ın ürünlerini tavsiye edebilirim.
Amazondan da olsa satıcı kazıklayabilir diyorsunuz yani? Acil lazım da şimdi sipariş etsem yarın getirecek tek firma amazon.

Hayır, Amazondan sorun yaşamazsınız. Satıcı Amazon ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz lakin oldu da, kutusu ilk fotoğraftaki gibi küçük bir kutu değil de ikinci fotoğraftaki gibi ise iade edebilirsin. İkinci fotoğraftaki gibi olan ürünler sahte ürünler, bilginiz olsun.
1629395919726.png

1629395937789.png

Amazondan da olsa satıcı kazıklayabilir diyorsunuz yani? Acil lazım da şimdi sipariş etsem yarın getirecek tek firma amazon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,793
Üyeler
186,792
Son üye
baki0303
Geri