Captain Barbossa
80+ Bronze
Mx 4 / mx 6 / Zalman stc 9 /10 Bunlar kalitelidir. Aşırı pahalı da değiller özellikle mx serisi.
1 gr bile 2 cpu için yeter sürmeyi biliyorsan iletkenlik değeri önemli fakat mx-6 mx-4 ten daha başarılı mx 6 alırsan iyi ama kutu içinden sanırım sadece macun çıkıyor300 bandında olursa iyi olur hocam gr fazla olursa 2 sistem için tek macunu kullanabilirim değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tane alsam 2 sistem için yeterli olurmu?
Termal iletkenlik değerinin yüksek olması önemlidir. Fakat çok yüksek tdpli bir işlemci kullanılıp oc yapılmayacaksa belli bir seviyeden sonra o rakamlar bir birine yakınsa çok fark olmaz genel kullanımda. Kullanılcak işlemci nedir ? ortalama bir şeyse hepsi olur. Mx serisi özellikle mx 6 olabilir mesela.aralarından iletkenlik seviyesi en yüksek olanı almakmı mantıklı yoksa başka etkenler varmı ?
mx6 mı yoksa id cooling frost x25 mi hocam1 gr bile 2 cpu için yeter sürmeyi biliyorsan iletkenlik değeri önemli fakat mx-6 mx-4 ten daha başarılı mx 6 alırsan iyi ama kutu içinden sanırım sadece macun çıkıyor
1. sistemdeki i3 12100f 2. sistemde r5 5500Termal iletkenlik değerinin yüksek olması önemlidir. Fakat çok yüksek tdpli bir işlemci kullanılıp oc yapılmayacaksa belli bir seviyeden sonra o rakamlar bir birine yakınsa çok fark olmaz genel kullanımda. Kullanılcak işlemci nedir ? ortalama bir şeyse hepsi olur. Mx serisi özellikle mx 6 olabilir mesela.
birbirine yakın hangisi uygunsa onu alın testte x25 0.1 derece daha iyi sonuç vermiş yani hiç farkı yok diyebiliriz paket içeriği daha iyi olduğu için x 25 diyorummx6 mı yoksa id cooling frost x25 mi hocam
1. sistemdeki i3 12100f 2. sistemde r5 5500
Tamam çok yüksek işlemciler değilmiş hangisi olsa olur macunlardan.Çok ısınan işlemciler değil .mx6 mı yoksa id cooling frost x25 mi hocam
1. sistemdeki i3 12100f 2. sistemde r5 5500
tamamdır hocam teşekkürler bunu alayımbirbirine yakın hangisi uygunsa onu alın testte x25 0.1 derece daha iyi sonuç vermiş yani hiç farkı yok diyebiliriz paket içeriği daha iyi olduğu için x 25 diyorum
https://www.hepsiburada.com/id-cool...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.7 satıcı güvenilir gibi zaten işlemcilerde çok ısınan bir model yok
id cooling olanı alıyorum hocamTamam çok yüksek işlemciler değilmiş hangisi olsa olur macunlardan.Çok ısınan işlemciler değil .
bu arada son bi sorum olacak hocam bu 4gr iki sistem için tammı yeter yoksa artma olurmu? eğer artarsa kalan kısmı bekletsem ileride kullanmak için bir şey olurmu macuna?birbirine yakın hangisi uygunsa onu alın testte x25 0.1 derece daha iyi sonuç vermiş yani hiç farkı yok diyebiliriz paket içeriği daha iyi olduğu için x 25 diyorum
https://www.hepsiburada.com/id-cool...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.7 satıcı güvenilir gibi zaten işlemcilerde çok ısınan bir model yok
artar ucunu kapatabiliyorsan kapat ileride kullanirsintamamdır hocam teşekkürler bunu alayım
id cooling olanı alıyorum hocam
bu arada son bi sorum olacak hocam bu 4gr iki sistem için tammı yeter yoksa artma olurmu? eğer artarsa kalan kısmı bekletsem ileride kullanmak için bir şey olurmu macuna?
Evet ıd cooling olanda olur o marka da iyi soğutucular yapıyor macunu da iş görür tabii ki alınabilir. Diğer arkadaş cvblamış gerçi 4 gr macun işlemci kullanımlarında kıvamında sürülürse ortalama 5/6 kez daha kullanılır. Kullandıktan sonra kapağını kapatnki kurumasın yoksa bir dahaki sefere çıkmaz içinden.tamamdır hocam teşekkürler bunu alayım
id cooling olanı alıyorum hocam
bu arada son bi sorum olacak hocam bu 4gr iki sistem için tammı yeter yoksa artma olurmu? eğer artarsa kalan kısmı bekletsem ileride kullanmak için bir şey olurmu macuna?
tamamdır teşekkürlerartar ucunu kapatabiliyorsan kapat ileride kullanirsin
tamamdır hocam teşekkürler ekran kartı için kullanırmıyım bilmiyorum o biraz sıkıntılı gibi duruyor benim içinEvet ıd cooling olanda olur o marka da iyi soğutucular yapıyor macunu da iş görür tabii ki alınabilir. Diğer arkadaş cvblamış gerçi 4 gr macun işlemci kullanımlarında kıvamında sürülürse ortalama 5/6 kez daha kullanılır. Kullandıktan sonra kapağını kapatnki kurumasın yoksa bir dahaki sefere çıkmaz içinden.
Macunu ne çok az ne çok fazla sürün nohut tanesinden biraz daha az olsun yeterli. İyice yayın işlemci üzerine. Bazı bilmeyen arkadaşlar iyi soğutsun diye macunu gereğinden fazla sürüyor bu sefer hiç bir şeye yaramıyor . Kullanım olarak ilerde gerekirse ekran kartına bile kullanılır.
Rica ederim , yok yani kalan macun her türlü işe yarar diye dedim ekran kartını bentamamdır teşekkürler
tamamdır hocam teşekkürler ekran kartı için kullanırmıyım bilmiyorum o biraz sıkıntılı gibi duruyor benim için![]()