Termal Macun Önerisi

Harn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Arkadaşlar laptopumu bakima götüreceğim bir toz temizliği ve termal macununu yenileteceğim oyun vs. oynuyorum
kaliteli üzmeyecek performanslı termal macun önerilerinizi bekliyorum

🤣 Kim diyo bunu git yorumları oku. Kendim kullanıyorum grizy den daha iyi sonuç verdi. Bari alip test ette ole yorum yap ya 🤣
aynen, yaşı küçük bir arkadaşsın herhalde önce türkçe yazmayı öğren sonra uzun kullanımda yani en az 4 ay süre sonunda olan sonuçlar ile konuş. ben kullanmadığım ürünü önermem.

asdasd.PNG

@Muddi sen önce savunduğun ürüne bak sdasdasd hiç güleceğim yoktu. çin malı ne olduğu, ne zaman ortaya çıktığı ve fiyatı da uygun olmayan termal macunu thermal grizzly alman malı en çok bilinen ve en kaliteli ürünle karşılaştıracak kadar cahil olman üzücü...

aynen, yaşı küçük bir arkadaşsın herhalde önce türkçe yazmayı öğren sonra uzun kullanımda yani en az 4 ay süre sonunda olan sonuçlar ile konuş. ben kullanmadığım ürünü önermem.
Burda sana Türkçe dersi verecek ve imla kurallarına uyacak durumda değilim işin içinden çıkmayınca çirkinleşmeye çalışan kardeşim anladın. 😂 Sen kullandığın ürünü önerdin bisey mi diyen olduda başkasının da kullanıp önerdiğine kullanmadan yorum yapıp kendinle çelişiyorsun 🤣

Burda sana Türkçe dersi verecek ve imla kurallarına uyacak durumda değilim işin içinden çıkmayınca çirkinleşmeye çalışan kardeşim anladın. 😂 Sen kullandığın ürünü önerdin bisey mi diyen olduda başkasının da kullanıp önerdiğine kullanmadan yorum yapıp kendinle çelişiyorsun 🤣
yazık kafana...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,938
Üyeler
186,695
Son üye
anonim judge
Geri