Termal Macun Önerisi

Alıntıyı görüntüle
@Muddi sen önce savunduğun ürüne bak sdasdasd hiç güleceğim yoktu. çin malı ne olduğu, ne zaman ortaya çıktığı ve fiyatı da uygun olmayan termal macunu thermal grizzly alman malı en çok bilinen ve en kaliteli ürünle karşılaştıracak kadar cahil olman üzücü...
Çin malı olunca ne oluyor işlevselliği önemli kullanılan hersey Çin malı ıyimisin sen. Alseye firmasını araştır soğutucu konusunda ondan sonra yorum yap. Thermal grizzly kötü diyen yok zaten fiyat performans karşılaştırması bu. Biri 12w diğeri 13.5w arada 10 tl civarı fark var sdece ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazık kafana...
İşin içinden çıkmayınca öyle dersin tabi ahlak eğitimi almanı tavsiye ediyorum.

Çin malı olunca ne oluyor işlevselliği önemli kullanılan hersey Çin malı ıyimisin sen. Alseye firmasını araştır soğutucu konusunda ondan sonra yorum yap. Thermal grizzly kötü diyen yok zaten fiyat performans karşılaştırması bu. Biri 12w diğeri 13.5w arada 10 TL civarı fark var sdece ;)

İşin içinden çıkmayınca öyle dersin tabi ahlak eğitimi almanı tavsiye ediyorum.
ne işin için çıkamayacağım ? ''🤣 Kim diyo bunu git yorumları oku. Kendim kullanıyorum grizy den daha iyi sonuç verdi. Bari alip test ette ole yorum yap ya 🤣'' ne dediğin farkında değilsin herhalde, ayrıca senden ahlak dersi alacak değilim. git kendi kum havuzunda oyna cevap yazma bana !

Arkadaşlar laptopumu bakima götüreceğim bir toz temizliği ve termal macununu yenileteceğim oyun vs. oynuyorum
kaliteli üzmeyecek performanslı termal macun önerilerinizi bekliyorum
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 14.2mk/w- 2g Termal Macun

Daha iyisi var mı bilmiyorum. Termal macun olarak benim bildiğim en iyisi bu. Bunun ilerisi sıvı metal ama bende ondan çekiniyorum akar makar diye

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 14.2mk/w- 2g Termal Macun

Daha iyisi var mı bilmiyorum. Termal macun olarak benim bildiğim en iyisi bu. Bunun ilerisi sıvı metal ama bende ondan çekiniyorum akar makar diye
Bütçem yok o kadar maalesef bunu alacağım

ne işin için çıkamayacağım ? ''🤣 Kim diyo bunu git yorumları oku. Kendim kullanıyorum grizy den daha iyi sonuç verdi. Bari alip test ette ole yorum yap ya 🤣'' ne dediğin farkında değilsin herhalde, ayrıca senden ahlak dersi alacak değilim. git kendi kum havuzunda oyna cevap yazma bana !
Cevap yazan sensin. Seviyesizleșende sensin. Burda insanlar öneri yaparken aşağılayıcı cümleler kurup kendini tatmin ederek üstün çıkma peşindesin. Benim açımdan sorun yok sende cevap yazma bana.

Bütçem yok o kadar maalesef bunu alacağım
Bu da yeterince güzel gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Cevap yazan sensin. Seviyesizleșende sensin. Burda insanlar öneri yaparken aşağılayıcı cümleler kurup kendini tatmin ederek üstün çıkma peşindesin. Benim açımdan sorun yok sende cevap yazma bana.
Beyler uzatmanın manası var mı? İkinizde fikrinizi sundunuz yeterli

aynen, ben seni engelledim sana da tavsiye ederim...

Geri