Termal macun önerisi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,158
Bütçe
500
1 hafta içinde yeni bir ekran kartı alacağım bu yüzden hem genel temizlik ve termal macun değişikliği yapayım diyorum bu yüzden termal macun almam gerek ne önerirsiniz ?

İ5 11400F
SE-224-XT

1 hafta içinde yeni bir ekran kartı alacağım bu yüzden hem genel temizlik ve termal macun değişikliği yapayım diyorum bu yüzden termal macun almam gerek ne önerirsiniz ?

İ5 11400F
SE-224-XT
Alseye t9+ 13.5w platinum var 199tl suan hepsiburadada ucuz. Ben 290a almıştım zamanında. Ben kullanıyorum 2 yıldır hiç değiştirmedim hala boşta 32-35 derece

İ5 11400F
SE-224-XT
Artic mx6 veya cooler master mastergel bilemedin vatanda satılan zalman termal macunlar

MX-6 veya MasterGel Maker öneririm şahsen.
Artic mx6 veya cooler master mastergel bilemedin vatanda satılan zalman termal macunlar
Dediğiniz macun bu aşağıdaki macun mu ? Bu arada MX 6 macunun orijinalini kim satıyor ? İki macun arasında bir fark var mı ?

Dediğiniz macun bu aşağıdaki macun mu ? Bu arada MX 6 macunun orijinalini kim satıyor ? İki macun arasında bir fark var mı ?

Artic ürünlerini Teknobiyotik satıyor oradan alabilirsin. İki macun da iyi bence ikisinden biri daha iyiyse bile fark azdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,400
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri