Termal Macun Önerisi Lazım

Kumpasla da ölçebilirsin açtığın zaman emin olmak için, ben artık görünce bile bu 1mm bu 1.5mm diyorum alışkanlık oluyor bir süre sonra. :D
Valla hocam evdeyim kumpas felanda yok açtığım gibi işi bitirmek istiyorum. O yüzden nokta atışı mm lazım claude 1mm diyor ama oda tam emin değil bende bilemedim

Hocam laptop yüksek sıcaklıklara çıkabiliyor ya bundan dolayı kıvamı katı bir macun alman lazım.

Hocam laptop yüksek sıcaklıklara çıkabiliyor ya bundan dolayı kıvamı katı bir macun alman lazım.
Normalde mx7 veya tf9 düşünüyordum ama şimdi termal pad görünce acaba ona mı yönelsem diye düşünmüyor değilim.

1 marka var sayı numaralı ismini unuttum. Sallıyorum 2754 gibi ismi vardı. Onu alan birinden rica edebilirsin. çünkü sana boyut olarak küçük bir parça lazım. Olmazsa konu aç işte 2754 termal macunu olan var mı bir parça alabişir miyim gibisine

1 marka var sayı numaralı ismini unuttum. Sallıyorum 2754 gibi ismi vardı. Onu alan birinden rica edebilirsin. çünkü sana boyut olarak küçük bir parça lazım. Olmazsa konu aç işte 2754 termal macunu olan var mı bir parça alabişir miyim gibisine
Tamamdır hocam bulabilirsem bir bakayım teşekkür ederim

Mx7 faz değişimli termal ped gibi. Soğuyunca donuyor

Hangisinin kalıcılığı daha iyidir hocam açıp halletikten sonra şöyle bir 5 6 ay açmak istemiyorum. Biraz açınca laptobu hırpalıyor gibiyim çünkü
Arctic Mx7 en iyisi. Mx4 kullanma. Çipin ortasına kalın bir damla yetecektir ya da köşeden köşeye iki ince hat çiz.
teknobiyotikten falan al. Sahteleri de var.

Merhabalar dostlar, laptobum lenovo 15IAX9 modeli 4050 ekran kartı i5 12450hx işlemcisi var. Son 2 aydır gibi laptobun fan sesinde gereksiz bir artış olduğunu düşünüyorum o yüzden hem fanları temizlemek hemde laptobun termal macununu değiştirmek istiyorum. Bütçem 500 tl civarı felan daha iyisi varsa 600tlyede çıkabilirim bu bütçe aralığında bir termal macun önerisi lazım bana
kesinlikle bu ürünü alıp geçiniz. mx6 o parayı asla hak etmiyor. hatta mx7 de size önerdiğim modelden düşüktür. bu ürün çok kaliteli ve hepsinden çok daha iyi bir malzemeye sahip.

Geri