Yardım Termal Macun Önerisi

CptSpork

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
721
Bütçe
350
Arkadaşlar selam. 1 hafta önce felan anakart değiştirdim. Kasayı komple bilgisayarcıya götürdüm. Sağolsun güzel bi şekilde halletti ama se-224-xts kutusundan çıkan macun sanırım tek kullanımlıkmış. Çok az varmış içinde. Kendi macunundan kullanmış kendi macunuda sanırım biraz kalitesiz pek içime sinmedi ısı değerleri. 350 TL civarında termal macun önerebilir misinizı? gramı farketmiyor yeter ki 1 sene boyunca güzel bi performans versin.

n11'den Wipaste C2 4G 6 W/M K Yüksek Performanslı Termal Macun seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Kendim kullanıyorum memnunum ve kullandırdığım kişiler de memnun.

n11'den Wipaste C2 4G 6 W/M K Yüksek Performanslı Termal Macun seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Kendim kullanıyorum memnunum ve kullandırdığım kişiler de memnun.
6 wmk az değil mi hocam almışken 1 gramlık alayım 1 sene götürsün yeter benim için

6 wmk az değil mi hocam almışken 1 gramlık alayım 1 sene götürsün yeter benim için
Sana şöyle söyleyeyim, 5600 işlemci kullanıyorum. İlk sürdüğüm zamanlarda test yapmıştım, oyundayken(yük altında) 45 dereceyi geçmiyordu.

Fifa 23 oynuyorum arkada chrome 10 tane sekme, discord, spotify açık. İşlemci R5 5600, Se-224-xts takılı PBO ayarı açık. Sıcaklıklar iyi mi sizce?
1691287064939.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana şöyle söyleyeyim, 5600 işlemci kullanıyorum. İlk sürdüğüm zamanlarda test yapmıştım, oyundayken(yük altında) 45 dereceyi geçmiyordu.
sıvı soğutma felan kullanıyor musunuz hocam

Son düzenleme:
Fifa 23 oynuyorum arkada chrome 10 tane sekme, discord, spotify açık. İşlemci R5 5600, Se-224-xts takılı PBO ayarı açık. Sıcaklıklar iyi mi sizce?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutma felan kullanıyor musunuz hocam
Yok hayır, hava soğutma kullanıyorum. Hesabımdan bilgisayar parçalarıma bakabilirsin.

Yok hayır, hava soğutma kullanıyorum. Hesabımdan bilgisayar parçalarıma bakabilirsin.
Profiliniz sınırlanmış hocam giremiyorum ama 45 derece bir de oyunda imkansız yani. Benim şuan se-224-xts takılı olduğu halde boşta 45 derece.
Ve muhtemelen bilgisayarcı osmanlı mesir macunu sürdü sanırım. Çünki boştayken 35-40 derece civarındaydı. Yine oyunlarda 65 dereceyi geçmiyordu. 5 derecelik bi artış var.

Dark freezer X126 kullanıyorum. Oynadığım oyun valroant. Şimdi sıcaklıklar nedir bilmiyorum. İlk sürdüğümde böyleydi. (işlemciyi de yeni almıştım). Üstüne de yeni macun sürdüm. 45 derece görüyordum valorantta.

Geri