Çözüldü✓ Termal macun önerisi

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
776
Merhaba arkadaşlar i5-13400f için termal macun arıyorum kaliteli bir şey olursa sevinirim teşekkürler

Hem MX4 hem MX6 kullandım ve ikisinden de memnun kaldım ancak bu macunların piyasada çakmaları var dikakt edin hocam. Teknobiyotikten alıyorum ben sorunsuz geliyor macunlar bilginiz olsun

Hem MX4 hem MX6 kullandım ve ikisinden de memnun kaldım ancak bu macunların piyasada çakmaları var dikakt edin hocam. Teknobiyotikten alıyorum ben sorunsuz geliyor macunlar bilginiz olsun
thermal grizzlynin modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

thermal grizzlynin modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hiç kullanmadım fiyatları çok yüksek geliyor bana. Aynı fiyata 4g mx6 varken 1 gr grizzly almaya yanaşmıyorum pek. Hangi işlemci için kullanacaksınız

Hiç kullanmadım fiyatları çok yüksek geliyor bana. Aynı fiyata 4g mx6 varken 1 gr grizzly almaya yanaşmıyorum pek. Hangi işlemci için kullanacaksınız
13400f zaten 1 gr 2-3 kere yetiyor 1 sürüşte 6-9 ay arası gidiyor 1-2 sene spnra satarım sistemi zaten 1 gr grizzly bana yeter iyi soğutsun yeter

13400F diye belirtmişsiniz konuda. Ben mx6nın yeterli olacağını düşünüyorum. Şu anda MX4 ile 12400f kullanıyorum sorunsuz

thermal grizzly kryonaut mx6 mastergel maker pullsar pullwark gibi macunlara bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,861
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri