mx-6 alabilirsin.Merhaba arkadaşlar i5-13400f için termal macun arıyorum kaliteli bir şey olursa sevinirim teşekkürler
Ya ben başkası sanıyorum konuda açmış.eyvallah Bünyamin hocam
thermal grizzlynin modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?Hem MX4 hem MX6 kullandım ve ikisinden de memnun kaldım ancak bu macunların piyasada çakmaları var dikakt edin hocam. Teknobiyotikten alıyorum ben sorunsuz geliyor macunlar bilginiz olsun
Hiç kullanmadım fiyatları çok yüksek geliyor bana. Aynı fiyata 4g mx6 varken 1 gr grizzly almaya yanaşmıyorum pek. Hangi işlemci için kullanacaksınızthermal grizzlynin modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
13400f zaten 1 gr 2-3 kere yetiyor 1 sürüşte 6-9 ay arası gidiyor 1-2 sene spnra satarım sistemi zaten 1 gr grizzly bana yeter iyi soğutsun yeterHiç kullanmadım fiyatları çok yüksek geliyor bana. Aynı fiyata 4g mx6 varken 1 gr grizzly almaya yanaşmıyorum pek. Hangi işlemci için kullanacaksınız
amazondan yüksek puanlı bir satıcıdan alabilirsiniz amazonda sahte macun satılmıyor geneldehocam alabileceğim güvenli bir yer var mı kryonautu