Resimden dolayimi bilmem ama fazla gibi geldi diğer arkadaşlarda baksınTermal macun sürdüm yeterli mi az mı? Aslında çok yakından çektiğim içinde fazla gibi duruyorda bilemedim
Yaymak daha sağlam oluyor genelde ben hep öyle yaparımOrtaya bezelye kadar sürecektin yeterdi naptın böyle reçel mi sürüyon ekmeğe![]()
Normalde çarpı yaptım sonra yaydım hatta azınıda yaydığım aparatta kaldı ama bilemedim emin olamadımResimden dolayimi bilmem ama fazla gibi geldi diğer arkadaşlarda baksın
Fazlaysa azını aparatla alabilirim normalde. Çok yakın çektim onu da az uzaktan böyle duruyorTest yap anlaşılır sıkıntı varsa belli olur madem sürdün silme bir daha![]()
Gayet yeterli sorun yok. Bir dahaki sefere 5 nokta tekniğini kullan. AM5 işlemciler için tavsiye edilen en sorunsuz metot.Termal macun sürdüm yeterli mi az mı? Aslında çok yakından çektiğim içinde fazla gibi duruyorda bilemedim
Fazlaysa incelteyimGayet yeterli sorun yok. Bir dahaki sefere 5 nokta tekniğini kullan. AM5 işlemciler için tavsiye edilen en sorunsuz metot.
Aslında çarpı koydum. Sonra yaydım ve azıda aparatta kaldı. Normalde çarpı yapıp bırakıyolarOrta alt kısıma bakınca baya fazla gözüküyor. Bariz gözüken bi kalın tabaka olmuş
Hiç gerek yok. Fazlasını dışarı atar zaten. Bir dahakine şu metodu kullanırsın ama yaptığında sorun yok.Fazlaysa incelteyim
Fazlası aşşa sızar mı işlemcinin içine sızarsa alayım yani o yüzden dedimHiç gerek yok. Fazlasını dışarı atar zaten. Bir dahakine şu metodu kullanırsın ama yaptığında sorun yok.
Alıntıyı görüntüle