Yardım TERMAL MACUN SÜRME İŞLEMİ

Reaksiyon skoru
9
Öncelikle merhabalar bugün bilgisayarın içini açıp termal macunu sürdüm fakat olmuş mu diye merak ediyorum. Çok mu sıktım veya az mı sıktım

2. Attığım fotoğrafta yaydığım için fazla gözüküyor normalde o kadar sıkmadım sadece mercimek tanesi kadar sıktım
1. De issfazla sıktığımı düşünüyorum fakat bazı yerlere baltığımda benimki az gelmiş gibi de düşünüyorum
Fikriniz neler?

Ekler

• Screenshot_20200406_183751_com.huawei.himovie.overseas.webp
    Screenshot_20200406_183751_com.huawei.himovie.overseas.webp
    75.8 KB · Hit: 79
  • Screenshot_20200406_183933_com.huawei.himovie.overseas.webp
    Screenshot_20200406_183933_com.huawei.himovie.overseas.webp
    63.2 KB · Hit: 72
bence biraz fazla gelmiş ama yaydığında azalmıştır iyi problem olmaz herhalde

Fazla baya fazla yarısının yarısı olmalı

Fazla gibi duruyor. İncecik 3 şerit şeklinde sıksan yeterli olacaktır. Zaten soğutucu bloğu takınca yüzeye tamamen yayılır :)

Öncelikle merhabalar bugün bilgisayarın içini açıp termal macunu sürdüm fakat olmuş mu diye merak ediyorum. Çok mu sıktım veya az mı sıktım

2. Attığım fotoğrafta yaydığım için fazla gözüküyor normalde o kadar sıkmadım sadece mercimek tanesi kadar sıktım
1. De issfazla sıktığımı düşünüyorum fakat bazı yerlere baltığımda benimki az gelmiş gibi de düşünüyorum
Fikriniz neler?
Biraz fazla sürmuşsun yanlardan çıkmasın dikkat et

Fazla kankam azalt biraz

Fazla sürülen macun; işlemcinin negatif soğutulmasını sağlar. Orta kısma sıkıp işlemcinin ağırlığı ile dağılması sağlanılacaktı yada ince tabaka şeklinde yayılacaktı.

Biraz fazla sürmuşsun yanlardan çıkmasın dikkat et
zaten bilgisayarı açtığımdayken yanlardan çıkmıştı sonra temizledim ve benim bilgisayarımla uyan bir videoyu izledim daha sonrasında adam böyle yaptığı için bende öyle sürdüm
izlerseniz görebilirsiniz.
Açıkçası bende fazla sürdüğümü düşünüyordum fakat bu videoyu izleyince normal olduğunu düşündüm.Bilgisayarı bir daha açamam yani şuanda o kadar sürmemin bir zararı olur mu olursa ne olur.
Şuana kadar fps artışı var onu söyleyeyim
90--->100-180

dedikleri gibi fazla sürmüşsün biraz daha az sürmeliydin. Üzerine soğutucı biloğu yerleştirince dışarıya taşabilir dikkat et ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,957
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri