Neler Yeni

Termal macun sürmezsem bişey olur mu?

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Yağsız tavada et pişirmeye ya da fırında ısının tepsiyi çıplak elle tutmaya benzer. Denemekten zarar gelmez.🤭

Bozulma, aşırı çok ısınma vs. anlamında bir şey olmaz. Termal macunla 60 derece görecekken, macunsuz 70 derece görür. İdarelik, denemelik kullanılabilir.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hocam ben bu macunu sıktıktan sonra soğutucuyu sıktığımda macun dağılır değil mi?
Tabi youtubeda anlatımları var o şekilde sıkarsan yayılır ama benim tavsiyem macunu yaymak o yayma aparatı yoksa kurdanla falan yapıyorlardı youtubedan bak istersen.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Tabi youtubeda anlatımları var o şekilde sıkarsan yayılır ama benim tavsiyem macunu yaymak o yayma aparatı yoksa kurdanla falan yapıyorlardı youtubedan bak istersen.
Çok sağolun hocam

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Hocam bu videonun yorumlarında montaja hatalı diyorlar bir hata var mıdır bakabilirmisiniz çünkü tek Türkçe video bu her ne kadar argb olmasada bir fark yoktur diye düşünüyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bu videonun yorumlarında montaja hatalı diyorlar bir hata var mıdır bakabilirmisiniz çünkü tek Türkçe video bu her ne kadar argb olmasada bir fark yoktur diye düşünüyorum
Yanlış olan ne ben hatalı bir şey göremedim ama küle tipi soğutucu montajı çok yaptığımda söylenmez @Kürşat Kütükçü

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam argb ve düz model arasında montajlanarak fark yoktur değil mi
Sanmıyorum en fazla ek bir kablo vardır argb içinde şu videoyu izleyerek yap dicemde kılavuz yok mu içerisinde kutunun

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Ahmet Sevinç
Yeni soğutucu aldım ama termal macunum yok işlemciye termal macun sürmezsem bişey olur mu?
ben zamanında öyle kullanmak zorunda kaldım anca yt açabiliyordum ondada sıcaklık 75 derece falandı soğutucuda en baba soğutuculardan

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Sanmıyorum en fazla ek bir kablo vardır argb içinde şu videoyu izleyerek yap dicemde kılavuz yok mu içerisinde kutunun
Hocam bide amd ve Intel için farklı kurulumlar var sanırım bu amd için öyle değil mi?

Top Bottom