Öneri Termal macun tavsiyesi (0-30TL)

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Selamun aleyküm termal macun alıcam başlıkta bahsettiğim fiyat bandında termal macun önerisi istiyorum lütfen alıp kullandığınız termal macunları söyleyin önemli benim için. Ve uygulamadan önceki dereceyi uyguladıktan sonraki dereceyi söylerseniz çok mutlu olurum :) lütfennn bu arada mx4 falan önermeyin pc laptop 1 yıl götürse yeter oyuncu laptopı falan değil pahalı macuna gerek yok

Son düzenleme:
Selamun aleyküm termal macun alıcam başlıkta bahsettiğim fiyat bandında termal macun önerisi istiyorum lütfen alıp kullandığınız termal macunları söyleyin önemli benim için. Ve uygulamadan önceki dereceyi uyguladıktan sonraki dereceyi söylerseniz çok mutlu olurum :) lütfennn
mx4 bak 10tl daha koyup pişman etmez

Selamun aleyküm termal macun alıcam başlıkta bahsettiğim fiyat bandında termal macun önerisi istiyorum lütfen alıp kullandığınız termal macunları söyleyin önemli benim için. Ve uygulamadan önceki dereceyi uyguladıktan sonraki dereceyi söylerseniz çok mutlu olurum :) lütfennn
Diş macunundan ucuz.

Aman aman öyle 10-15 TL ye alma macun.
Arctic mx-4 2019 edition al.

(bütçen yoksa başka satıcıdan ala şimdi farketti yorumları biraz kötü bu satıcının)

Biraz daha koy MX-4 Al kesinlikle.

mx4 bak 10tl daha koyup pişman etmez
50 tl çok zaten macunu mükemmel bir bilgisayara sürmeyeceğim işlemci daha ucuz kalır o zaman 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha koy MX-4 Al kesinlikle.
Reis laptopa süreceğim ve 1 kere süreceğim zaten laptop oyuncu bilgisayarı falan değil 50 tllik macun fazla 1 sene götürsün yeter

Aleyküm Selam. Video, bizim ne anlatmak istediğimiz hakkında fikir verebilir. Ben yıllar önce Noctua NT-H1 macun almıştım. Tarihi geçince çöpe gitti. :(

Aleyküm Selam. Video, bizim ne anlatmak istediğimiz hakkında fikir verebilir. Ben yıllar önce Noctua NT-H1 macun almıştım. Tarihi geçince çöpe gitti. :(
Reis bende biliyorum bu videoyu izledim noctua nth1 en iyisi ondan sonra mx4 ama laptopa öyle macun fazla 1 sene götürcek zaten oyuncu laptopu değil gerek yok öyle macunlara zaten 3 - 4°C fark ediyor xigmatekle mx4

Bu markalardan birisini alabilirsiniz. Gidip de 3-5 liralık macun alacaksanız, diş macunu sürün daha iyi. :)

BU İKİSİ İYİ BENCE;
VE

RAMPAGE ÇOK DUYMADIM AMA KALİTELİ BİR MARKA OLDUĞU İÇİN BEN RAMPAGE ÖNERİYORUM BEN ALDIM HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM.
:)
AMA BENCE COOLER MASTER GAYET İYİ ONUDA KULLANMIŞTIM.
.
.
UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR. :)

Geri