Termal macun ve kule tipi fan

Reaksiyon skoru
114

Bu ikisinin siparişini geçtim o lanet işlemciyi soğutucam kafaya koydum(inşallah başarırım ahahah)

İşlemci nedir ?

Bu ikisinin siparişini geçtim o lanet işlemciyi soğutucam kafaya koydum(inşallah başarırım ahahah)
Aynı macunu bende geçen hafta sipariş verdim henüz test şansım olmadı ama o bütçedeki macunlara göre daha kaliteli bir yapısı var açıkcası

Aynı macunu bende geçen hafta sipariş verdim henüz test şansım olmadı ama o bütçedeki macunlara göre daha kaliteli bir yapısı var açıkcası
Bu macun iyi diye biliyorum. Mining yapan tanıdığım ekran kartlarında bunu kullanıyor ve bunun thermal padininde iyi olduğunu söyledi. Onun yalancısıyım :D

Valorant işlemci kullanımı ve ısı değerleri konuma bakabilir misin müsaitsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci nedir ?
İ5 11400f. Diğer valorant konuma bakabilir misin. İş görür mü sence

Bu macun iyi diye biliyorum. Mining yapan tanıdığım ekran kartlarında bunu kullanıyor ve bunun thermal padininde iyi olduğunu söyledi. Onun yalancısıyım :D
Bende şuan cooler master mastergel pro wibpaste c2 ve bu maxtor ctg8 macunu var olurda bir ekran kartı bulabilirsem alıp onun üzernde test edip incelemesini ve karşılaştırmalarını yapmayı düşünüyorum :D

İşlemciniz nedir ? Birde soğutucunun performansını kullanınca paylaşırmısınız ?

Valorant işlemci kullanımı ve ısı değerleri konuma bakabilir misin müsaitsen.

İ5 11400f. Diğer valorant konuma bakabilir misin. İş görür mü senceİ
Sizin işlemciyi bildiğim kadarıyla zaten normalde ısınan bir işlemci ama valorant konunuzdaki sıcaklık cidden anormal bu soğutucu ile çözmeniz dileğiyle :)

t6 ultra bildiğim kadarıyla sesli bir soğutucu sizde umarım öyle bir sıkıntı olmaz

İşlemciniz nedir ? Birde soğutucunun performansını kullanınca paylaşırmısınız ?
Bende T6 ultra var ben paylaşıyım. 2k60fps video render alırken 55-60 arası geziyor. Termal macun içinden çıkan macun. İşlemci r5 2600 4.1Ghz overclock 1.365v.

Sizin işlemciyi bildiğim kadarıyla zaten normalde ısınan bir işlemci ama valorant konunuzdaki sıcaklık cidden anormal bu soğutucu ile çözmeniz dileğiyle :)

t6 ultra bildiğim kadarıyla sesli bir soğutucu sizde umarım öyle bir sıkıntı olmaz
İnşallah akşamda watt ayarlarına falan bakicam Asus performans modu falan varmış onlara bir bakacağım inşallah çözülür daha sıcaklık muhabbetine girmem

Bende T6 ultra var ben paylaşıyım. 2k60fps video render alırken 55-60 arası geziyor. Termal macun içinden çıkan macun. İşlemci r5 2600 4.1Ghz overclock 1.365v.
Diğer valorant konuma bakabilir misiniz? Neden olabilir sizce

İnşallah akşamda watt ayarlarına falan bakicam Asus performans modu falan varmış onlara bir bakacağım inşallah çözülür daha sıcaklık muhabbetine girmem

Diğer valorant konuma bakabilir misiniz? Neden olabilir sizce
Benim önerim ama sipariş ten vazgeçme şansınız varsa dark freezer x94 almanızdan yana hem ses hemde sıcaklık olarak, ben kullanıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,659
Üyeler
189,673
Son üye
takocyN
Geri