Termal Macun ve Pad Önerisi

Eframes

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
1000
Merhabalar arkadaşlar,donanımımda Coller Master H500P kasa içerisinde XFX 5700 XT ekran kartı ve R7 3700X kullanıyorum sistemi ilk kurarken Arctic mx-4 2019 edition termal macun kullanmıştım.Ekran kartı kendi başına zaten ısı problemi olan,soğutma sisteminin yeterli olmadığı bir model ve cayır cayır yaniyür 2k full ayarlarda yazın can sıkıyor CM H500P kasaya rağmen ısı değerleri yüksek kalıyor.İşlemci için CM Masterliquid 360R sıvı soğutma kullanıyorum.Arctic mx-4 2019 edition termal macunu hepsiburadadan sistemi toplarken almıştım bir ara forumlarda o poşette satılan ürünün replika/çakma olduğu ortaya çıkmıştı baya sinirlendiydim o kadar para verip aldıydık :) Sistemi toplayalı 2 sene yi geçmek üzere artık garantileride bitiyor bu yaza komple elden geçirip yazın daha stabil,uygun ısı değerleri almak istiyorum.Bu yüzden işlemci ve ekran kartı için ısı iletme değeri yüksek,kaliteli bir termal macun ve ekran kartı soğutma paneli içinde termal pad araştırıyorum.Bütçe sorunum yok daha önce kullanılıp deneyimlenmiş ürünleri tercih edicem.Sitelerde ki yorumlar biraz göz korkutuyor ,kararsız bırakıyor.Önerilerinizi bekliyorum. :blobdance:(y)

mining ile uğraşmıyorsan ise termal pad değiştirmeni önermem bu videodan görmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri