Çözüldü✓ Termal macun önerisi

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
İşlemci ve ekran kartı için termal macun alacağım MX 4 almayı düşünüyorum sizin kullandınız tavsiye varmı

İşlemci de kullanılabilir mi
ptm mi ? kullananlar var fakat ptm işlemciye çok iyi performans veremiyor ptm'in olayı pump out gibi olayların yaşanmaması o yüzden ekran kartları için ptm öneriyorum.

örnek veriyorum kaliteli bir ptm alırsan ortlama mx4-mx6 performansı alırsın gene iyidir.

ptm mi ? kullananlar var fakat ptm işlemci kadar iyi performans veremiyor ptm'in olayı pump out gibi olayların yaşanmaması o yüzden ekran kartları için ptm öneriyorum.
Teşekkürler

İşlemci ve ekran kartı için termal macun alacağım MX 4 almayı düşünüyorum sizin kullandınız tavsiye varmı
Laptop mu masaüstü mü?
Laptopsa direkt bunu al cpuya da gpuya da uygula;
Masaüstü ise mx6 al cpu için, ekran kartına da yine bu attığımı uygula. Stok termal macunlar çok çok çok iyi ekran kartlarında. Kolay kolay bozulmuyor, açtıktan sonra süreceğin en baba macun 5-6ay dayanıcak sürekli kartı aç kapa yatprıcak sana.

ptm mi ? kullananlar var fakat ptm işlemciye çok iyi performans veremiyor ptm'in olayı pump out gibi olayların yaşanmaması o yüzden ekran kartları için ptm öneriyorum.

örnek veriyorum kaliteli bir ptm alırsan ortlama mx4-mx6 performansı alırsın gene iyidir.

Noctua mx ten kat be kat iyidir ekran kartinada islemciyede yeterli fazlasıyla

Ekran kartı için PTM7950 ya da Thermalright Heilos alabilirsin gaming gen stok kontrol et. İşlemci için MX6 alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,661
Üyeler
183,153
Son üye
askund
Geri