Arkadaşlar kasama 240mm sıvı soğutma almak istiyorum kasa deepcool cc65 önde duran 3 fanı olsugu için sıvı soğutmayı tepeye 2 fanli takabiliyoruz sadece bu yüzden bana uygun fiyatlı ama efsane bir sıvı soğutma birde termal macun onerebilirmisiniz
LS520. Macun var zaten üzerinde.Arkadaşlar kasama 240mm sıvı soğutma almak istiyorum kasa deepcool cc65 önde duran 3 fanı olsugu için sıvı soğutmayı tepeye 2 fanli takabiliyoruz sadece bu yüzden bana uygun fiyatlı ama efsane bir sıvı soğutma birde termal macun onerebilirmisiniz
Ls520 mi msi in olanmi RGB sizLS520. Macun var zaten üzerinde.
İlle alacağım derseniz MX-6.
Deepcool LS520 alın. Paramparça eder msi neyim dinlemez ...Ls520 mi msi in olanmi RGB siz
Hocam le520 ile bu arasında hangisi daha iyidir birde bu yurt dışından mi gelecek
al ve arkana bakma. içinde termal macun geliyor
ID coolingler nasıl hocamÖn Tarafa İstiyorsan ( İlerde Kasa Değiştirirsen 360M İşine Yarar ) .
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Üst Tarafa İstiyorsan .
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Termal Macun .
@kemal k.
3 fanli almak isterim fakat kasanın önündeki 3 fanı çıkartmayim heralde raz zor hava alacak 240mm ile 360mm arasında fark ne kadar olurÖn Tarafa İstiyorsan ( İlerde Kasa Değiştirirsen 360M İşine Yarar ) .
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Üst Tarafa İstiyorsan .
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Termal Macun .
@kemal k.
hangi işlemci için istiyorsun soğutucuyu ? örneğin 13900k için alacaksan 240 hiçbir marka kurtarmaz 360 radyatöre sahip soğutucu alman gerekirHoxa
Hocam le520 ile bu arasında hangisi daha iyidir birde bu yurt dışından mi gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
ID coolingler nasıl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 fanli almak isterim fakat kasanın önündeki 3 fanı çıkartmayim heralde raz zor hava alacak 240mm ile 360mm arasında fark ne kadar olur
R5 5600 işlemci evet biraz abartı ama neden 2k kule tipi alacağıma iş biraz da gösteriş olsun istiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum hemde ileriye yonelikhangi işlemci için istiyorsun soğutucuyu ? örneğin 13900k için alacaksan 240 hiçbir marka kurtarmaz 360 radyatöre sahip soğutucu alman gerekir
240mm estetik duruyor hocam ben de 12400f için aldım o yüzden anlayabiliyorum sizi. Cooler master da güzel msi coreliquid de güzel lakin hangisini tercih edecek olursanız olun v2 olanını tercih edin çünkü v1lerde pompa arızası var kronik 2 markada da. Diğer markaları bilmiyorum ben şahsen güvenmek istemedimR5 5600 işlemci evet biraz abartı ama neden 2k kule tipi alacağıma iş biraz da gösteriş olsun istiyorum o yüzden sıvı soğutma istiyorum hemde ileriye yonelik
ID coolinghangi işlemci için istiyorsun soğutucuyu ? örneğin 13900k için alacaksan 240 hiçbir marka kurtarmaz 360 radyatöre sahip soğutucu alman gerekir
Deepcool le520 aldım hocam bakalım nasıl çıkacak240mm estetik duruyor hocam ben de 12400f için aldım o yüzden anlayabiliyorum sizi. Cooler master da güzel msi coreliquid de güzel lakin hangisini tercih edecek olursanız olun v2 olanını tercih edin çünkü v1lerde pompa arızası var kronik 2 markada da. Diğer markaları bilmiyorum ben şahsen güvenmek istemedim