Neler Yeni

Termal macun yeni değiştirdim ama işlemci hala sıcak

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir de söyle bir sıkıntı oldu macun değişiminden sonra lol açık mesela aşağıdan Google a giriyorum ekran klavye maus gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor ekran da görüntü olmuyor kapatıp tekrar açmam gerekiyor

DVI sinyal yok diyor kapatıp açmadığım sürece
Anakart Asus ise o işlemcide 80 derece Temp limit var. 80 derece gördüğü an sisten kapanıyor. Sorun o yüzden oluyordur. Ben stres testi (Prime 95) hariç hiç bu olayı yaşamadım ama, oyunlarda 72 derece falandı benim sistem.

Hwaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kaan Demirkıran
Ryzen işlemciler stok bir şekilde çok fazla watt çektiği için ısınıyor undervolt yapmanı öneririm hatta overclock bile yapabilirsin 1usmus CTR indir ve bir kaç saat test yapsın sana otomatik bir şekilde undervolt istersen undervolt overclock istersen overclock falan otomatik yapıyor kolay gelsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen işlemciler stok bir şekilde çok fazla watt çektiği için ısınıyor undervolt yapmanı öneririm hatta overclock bile yapabilirsin 1usmus CTR indir ve bir kaç saat test yapsın sana otomatik bir şekilde undervolt istersen undervolt overclock istersen overclock falan otomatik yapıyor kolay gelsin
tek sorun ctr ryzen 5 2600 destekliyor mu emin değilim yoksa ryzen master ile kendin yapacaksın

bıraktım

80+ Bronze
Anakart Asus ise o işlemcide 80 derece Temp limit var. 80 derece gördüğü an sisten kapanıyor. Sorun o yüzden oluyordur. Ben stres testi (Prime 95) hariç hiç bu olayı yaşamadım ama, oyunlarda 72 derece falandı benim sistem.
Hocam kasa kapanmıyor aslında kasa ışıkları fanları calısıyor klavye maus monitörde görüntü gidiyor oda sıcaklıkla alakalı olabilir mi

Top Bottom