Cümleyi tam anlayamadım ama sanırsam yeni soğutucu aldın ve termal macun sürmeden çalıştırdın böyle ise durum sıkıntı olmaz sıcaklık fazla yükseldiği için otomatik kapanmıştır
Aceleyle yazdım biraz tam olarak anlatamadım ama sonuç aynı sanırım. Şimdi size şöyle anlatayım ddr3 Asus m5a87 anakart ve 8gb ram işlemcisi ile aldım,dün gece işte kurmaya çalıştım bağlantılarını yaptım bir türlü görüntü gelmedi fanlar döndü çok kurcalamadım bıraktım öyle,çocuk bana yeni yazıyor macunsuz yolladım diye bende tahminimce macun olmadığı için görüntü alamadım normal olarak yani şmdilik öyle görünüyorHayır, zarar veremezsin öyle kolay kolay. Dert edilecek bir şey yok.
Görüntü alamamanın sebebi o değil bana göre.Aceleyle yazdım biraz tam olarak anlatamadım ama sonuç aynı sanırım. Şimdi size şöyle anlatayım ddr3 Asus m5a87 anakart ve 8gb ram işlemcisi ile aldım,dün gece işte kurmaya çalıştım bağlantılarını yaptım bir türlü görüntü gelmedi fanlar döndü çok kurcalamadım bıraktım öyle,çocuk bana yeni yazıyor macunsuz yolladım diye bende tahminimce macun olmadığı için görüntü alamadım normal olarak yani şmdilik öyle görünüyor
Ne olabilir sence hardisk olabilir miGörüntü alamamanın sebebi o değil bana göre.
Reis?Görüntü alamamanın sebebi o değil bana göre.