Neler Yeni

Termal macunsuz bilgisayar açma

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
Beyler dün anakartım geldi denedim haberim yoktu macunsuz olduğunu, aldığım kişi sürmemiş yeni haberim oldu PC açılmadı zaten fanlar döndü vs sizce zarar vermiş miyim anakarta veya işlemciye

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Cümleyi tam anlayamadım ama sanırsam yeni soğutucu aldın ve termal macun sürmeden çalıştırdın böyle ise durum sıkıntı olmaz sıcaklık fazla yükseldiği için otomatik kapanmıştır

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hayır, zarar veremezsin öyle kolay kolay. Dert edilecek bir şey yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cümleyi tam anlayamadım ama sanırsam yeni soğutucu aldın ve termal macun sürmeden çalıştırdın böyle ise durum sıkıntı olmaz sıcaklık fazla yükseldiği için otomatik kapanmıştır
Hayır, zarar veremezsin öyle kolay kolay. Dert edilecek bir şey yok.
Aceleyle yazdım biraz tam olarak anlatamadım ama sonuç aynı sanırım. Şimdi size şöyle anlatayım ddr3 Asus m5a87 anakart ve 8gb ram işlemcisi ile aldım,dün gece işte kurmaya çalıştım bağlantılarını yaptım bir türlü görüntü gelmedi fanlar döndü çok kurcalamadım bıraktım öyle,çocuk bana yeni yazıyor macunsuz yolladım diye bende tahminimce macun olmadığı için görüntü alamadım normal olarak yani şmdilik öyle görünüyor

121709

80+ Silver
Aceleyle yazdım biraz tam olarak anlatamadım ama sonuç aynı sanırım. Şimdi size şöyle anlatayım ddr3 Asus m5a87 anakart ve 8gb ram işlemcisi ile aldım,dün gece işte kurmaya çalıştım bağlantılarını yaptım bir türlü görüntü gelmedi fanlar döndü çok kurcalamadım bıraktım öyle,çocuk bana yeni yazıyor macunsuz yolladım diye bende tahminimce macun olmadığı için görüntü alamadım normal olarak yani şmdilik öyle görünüyor
Görüntü alamamanın sebebi o değil bana göre.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
anakartı değiştirdiysen bios güncellemeden sistem açılmayabilir olayı pek anlamadım ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,659
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom