Termal macunsuz bilgisayar açma

iboo

80+
Reaksiyon skoru
78
Beyler dün anakartım geldi denedim haberim yoktu macunsuz olduğunu, aldığım kişi sürmemiş yeni haberim oldu PC açılmadı zaten fanlar döndü vs sizce zarar vermiş miyim anakarta veya işlemciye

Cümleyi tam anlayamadım ama sanırsam yeni soğutucu aldın ve termal macun sürmeden çalıştırdın böyle ise durum sıkıntı olmaz sıcaklık fazla yükseldiği için otomatik kapanmıştır

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo
Hayır, zarar veremezsin öyle kolay kolay. Dert edilecek bir şey yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo
Cümleyi tam anlayamadım ama sanırsam yeni soğutucu aldın ve termal macun sürmeden çalıştırdın böyle ise durum sıkıntı olmaz sıcaklık fazla yükseldiği için otomatik kapanmıştır
Hayır, zarar veremezsin öyle kolay kolay. Dert edilecek bir şey yok.
Aceleyle yazdım biraz tam olarak anlatamadım ama sonuç aynı sanırım. Şimdi size şöyle anlatayım ddr3 Asus m5a87 anakart ve 8gb ram işlemcisi ile aldım,dün gece işte kurmaya çalıştım bağlantılarını yaptım bir türlü görüntü gelmedi fanlar döndü çok kurcalamadım bıraktım öyle,çocuk bana yeni yazıyor macunsuz yolladım diye bende tahminimce macun olmadığı için görüntü alamadım normal olarak yani şmdilik öyle görünüyor

Aceleyle yazdım biraz tam olarak anlatamadım ama sonuç aynı sanırım. Şimdi size şöyle anlatayım ddr3 Asus m5a87 anakart ve 8gb ram işlemcisi ile aldım,dün gece işte kurmaya çalıştım bağlantılarını yaptım bir türlü görüntü gelmedi fanlar döndü çok kurcalamadım bıraktım öyle,çocuk bana yeni yazıyor macunsuz yolladım diye bende tahminimce macun olmadığı için görüntü alamadım normal olarak yani şmdilik öyle görünüyor
Görüntü alamamanın sebebi o değil bana göre.

anakartı değiştirdiysen bios güncellemeden sistem açılmayabilir olayı pek anlamadım ama

Geri