Termal macunu az sürdüm sorun olurmu

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Daha ilk denememdi stok fanı takamayınca silip yeniden sürdüm termal macunu ama bitti ondan biraz az geldi ince bi tabaka oldu sorun olurmu

Hangi işlemci bu ? Bu arada ss paylaşırsan daha iyi olur.

Hangi işlemci bu ? Bu arada ss paylaşırsan daha iyi olur.
Ryzen 5 5500 hocam fanı geri taktım ama surme yöntemi olarak bi çizgi çektim kenara istanbul kartla yaydım işlemciye bazı yerlerde işlemcinin yuzeyi belli oluyordu ama cooler master mastegel maker mi neydi termal macunda

Sıcaklığı kontrol edip anlarsın en iyi biz nasıl tahmin edelim foto bile yok

aidaextreme ile yapın testi çok daha basit kullanımı fpu cpu açın start deyin ya işte bir bezelye tanesinden çok çok az sıkacaksın sonra direk üstüne kapatmak gibi bir hata yapmayıp yayacaksın buzdolabına yapışık kartlarla her yere eşit şekilde kartın üzerinde kalanı oraya sürtüp şeklini bozma kartta kalan minik macunu incecik şekilde sürebilirsin soğutucunun cpuya temas eden kısmına

aidaextreme ile yapın testi çok daha basit kullanımı fpu cpu açın start deyin ya işte bir bezelye tanesinden çok çok az sıkacaksın sonra direk üstüne kapatmak gibi bir hata yapmayıp yayacaksın buzdolabına yapışık kartlarla her yere eşit şekilde kartın üzerinde kalanı oraya sürtüp şeklini bozma kartta kalan minik macunu incecik şekilde sürebilirsin soğutucunun cpuya temas eden kısmına
Sağolun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,780
Üyeler
183,466
Son üye
Alperen55_
Geri