Ryzen 5 5500 hocam fanı geri taktım ama surme yöntemi olarak bi çizgi çektim kenara istanbul kartla yaydım işlemciye bazı yerlerde işlemcinin yuzeyi belli oluyordu ama cooler master mastegel maker mi neydi termal macundaHangi işlemci bu ? Bu arada ss paylaşırsan daha iyi olur.
Evet kenara sürdüm ordan kartla diğer kenara doğru çektimsürerken kenara mı sürdün?
Afterburner kurmam lazımda internet sorunu var onu halletmeliyimSıcaklığı kontrol edip anlarsın en iyi biz nasıl tahmin edelim foto bile yok
Hocam birde stok fanı takarken takamayınca 2. seferdede bir sure yarım saat gibi oyle açıkta durdu sorun olurmuSıcaklığı kontrol edip anlarsın en iyi biz nasıl tahmin edelim foto bile yok
Olmaz hocam occt ile test yapsanız yeterHocam birde stok fanı takarken takamayınca 2. seferdede bir sure yarım saat gibi oyle açıkta durdu sorun olurmu
Oney hocam nası yapılıyorOlmaz hocam occt ile test yapsanız yeter
Hocam sıcaklık testi occt yazın indirin pcye CPU testi yapınOney hocam nası yapılıyor
Sağolun hocamaidaextreme ile yapın testi çok daha basit kullanımı fpu cpu açın start deyin ya işte bir bezelye tanesinden çok çok az sıkacaksın sonra direk üstüne kapatmak gibi bir hata yapmayıp yayacaksın buzdolabına yapışık kartlarla her yere eşit şekilde kartın üzerinde kalanı oraya sürtüp şeklini bozma kartta kalan minik macunu incecik şekilde sürebilirsin soğutucunun cpuya temas eden kısmına