Termal macunu değiştim 5 gün sonra sıcaklık arttı

yekkesici

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar 1 yıl önce mx6 almıştım cihazım HP Victus Gaming 16-S0063NT AMD Ryzen 5 7640HS 16GB 512GB SSD RTX4050 termal macun değişimi sonrası sıcaklık değerleri normale indi(aıda64ile test ettim) cpu max 75 gpu max 50 lerde çalışıyordu 1 hafta sonra yani şuanda ise aynı testte cpu 89 gpu 50 görüyor bunun sebebi nedir not: soğutucu blok tam oturuyor fanlar tertemiz acaba macunmu problemi çünkü çok katı yoksa pump out mu oluyor ?

arkadaşlar 1 yıl önce mx6 almıştım cihazım HP Victus Gaming 16-S0063NT AMD Ryzen 5 7640HS 16GB 512GB SSD RTX4050 termal macun değişimi sonrası sıcaklık değerleri normale indi(aıda64ile test ettim) cpu max 75 gpu max 50 lerde çalışıyordu 1 hafta sonra yani şuanda ise aynı testte cpu 89 gpu 50 görüyor bunun sebebi nedir not: soğutucu blok tam oturuyor fanlar tertemiz acaba macunmu problemi çünkü çok katı yoksa pump out mu oluyor ?
Pumpout yapmış olabilir. PTM7950 uygulayın daha iyi olur.

Klasik pumpout 2 haftadan başlar.
bunun stoğunu kovala ya da
burdan al kargo vergi 40x80 geçen sene 750ye gelmişti artışı ve gümrük yasalarını takip et.

Klasik pumpout 2 haftadan başlar.
bunun stoğunu kovala ya da
burdan al kargo vergi 40x80 geçen sene 750ye gelmişti artışı ve gümrük yasalarını takip et.
Hocam ben de uygulamayı düşünüyorum hangisini almak daha mantıklı? Garantide sıkıntı yaşar mıyız daha 1 sene garantisi var benim cihazın.

Ben 3 aylıkken değiştim garantide sorun olacağını sanmıyorum. Burdan stok kovala 300 lira civarı fiyatı.

Bunların yerine hangi macunu önerirsiniz normalde mx6 zaten pump outa dayanıklı bir macundur

Güncelleme pump out yapmamış o zaman macundamı problem var ?

Geri