Neler Yeni

Termal macunu değiştirdim ekran gelmiyor

İnzeine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barkın BOZKURT
Ryzen 5 2600 işlemcimin macununu değiştirdim işlemci dışında bişeye dokunmadım ekran gelmiyor her şey çalışıyor ekran gelmiyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 35

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
işlemcinin pimlerine zarar vermiş olma ihtimalin var mı?

Lutted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahimKocaoğlu
kabloları test etme şansın varsa bi test et ve işlemci ve anakarta dikkatlice bak insanlık hali bi yere bulaştırmış olabilirsin

İnzeine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barkın BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcinin arka tarafına hiç dokunmadım zorlamadımda
kabloları test etme şansın varsa bi test et ve işlemci ve anakarta dikkatlice bak insanlık hali bi yere bulaştırmış olabilirsin

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
arkadaşın dediğini bir dene

Lutted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahimKocaoğlu
sana bi öneride bulunucam macun değişimi yapacağın zaman detaylı temizle bilgisayarını kasanın alt tarafı baya tozlu o tozun bile zararı var sonuçta kasada bi hava sürkilasyonu oluyor
kabloları test etme şansın varsa bi test et ve işlemci ve anakarta dikkatlice bak insanlık hali bi yere bulaştırmış

İnzeine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barkın BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana bi öneride bulunucam macun değişimi yapacağın zaman detaylı temizle bilgisayarını kasanın alt tarafı baya tozlu o tozun bile zararı var sonuçta kasada bi hava sürkilasyonu oluyor
Temizliği yapıcaktım zaten bi çalışığ çalışmayacağına bakayım dedim forumdaki konularıda okudum pili çıkart rami çıkart hepsini yaptım ama açılmıyor hala 😔

Lutted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahimKocaoğlu
Temizliği yapıcaktım zaten bi çalışığ çalışmayacağına bakayım dedim forumdaki konularıda okudum pili çıkart rami çıkart hepsini yaptım ama açılmıyor hala 😔
discordun varsa elimden geldiği kadar yardımcı olayim

shujirea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kerem
Bilgisayari tamamen gucten cek ve şalteri kapat ardindan ramlerini soketten çıkar evinde mavi faber castle sınav silgisi varsa ramlerin ucundaki altın kısımları çok bastırmadan sil. Ramlerini tekrar yerine koy güç vermeden arkadaki psu şalterini kaldır 10-15 saniye bekledikten sonra güç ver bilgisayarına. Olmaz ise ramlerin yerini değiştir.

Top Bottom