Neler Yeni

Çözüldü✓ Termal macunu fazla sürmüş olabilirmiyim

Uğur4040

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Uğu
Arkadaşlar 3 gün önce termal macunu yeniledim laptopun şimdi herhangi birşeyi açmaya çalışırken bile fan çok zorlaniyo sıcaklık değerleri normal ama fan bukadar gürültülü çalışmıyodu ve termal macunu sıkarken elimden biraz fazla kaçırdım yarın macunun hepsini silip terkardan az sıksammı yoksa uzerindekini inceltsem olurmu

Farway

80+ Silver
Fana baskı uyguladın mı?

Leaden_Viever

80+ Bronze
Arkadaşlar 3 gün önce termal macunu yeniledim laptopun şimdi herhangi birşeyi açmaya çalışırken bile fan çok zorlaniyo sıcaklık değerleri normal ama fan bukadar gürültülü çalışmıyodu ve termal macunu sıkarken elimden biraz fazla kaçırdım yarın macunun hepsini silip terkardan az sıksammı yoksa uzerindekini inceltsem olurmu
fazla sürmüşsündür vidalarını iyi sıktın mı

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mahir
Fanı düzgün bir şekilde monte ettiysen fazla olmasının performansa etkisi olmaz. Çünkü fanları oturtunca fazla termal macun aradan akacak. Sadece etrafa fazla bulaşmış olur. Ama her türlü temizleyip doğru miktarda koyman çok iyi olur.

Uğur4040

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Uğu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanı düzgün bir şekilde monte ettiysen fazla olmasının performansa etkisi olmaz. Çünkü fanları oturtunca fazla termal macun aradan akacak. Sadece etrafa fazla bulaşmış olur. Ama her türlü temizleyip doğru miktarda koyman çok iyi olur.
Hocam garip tarafı dün de laptopu ramini taktım yükselttim yanlardan taşma gözükmüyodu birdaha bakıcam ama

Uğur4040

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Uğu
IMG-20230906-WA0000.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam değiştim bu sefer nasıl iyi mi? düzgün surulmusmu

IMG-20230906-WA0000.jpeg

Hocam CPU strese testine soktum 4-5 dk Max 65 gördü boşta 40-42 geziniyo

fazla sürmüşsündür vidalarını iyi sıktın mı
Hocam fotoğraf attım bakarmisiniz nasıl surmusum bu sefer

Leaden_Viever

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Hocam CPU strese testine soktum 4-5 dk Max 65 gördü boşta 40-42 geziniyo

Hocam fotoğraf attım bakarmisiniz nasıl surmusum bu sefer
Hocam sıcaklık değerleri normal. Zaten iyi vidalarsan fazla olan termal macun yanlardan çıkar.

Uğur4040

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Uğu
Hocam sıcaklık değerleri normal. Zaten iyi vidalarsan fazla olan termal macun yanlardan çıkar.
Hocam tekrardan sürdüm fotoğrafta attım zaten.alan wake remastered açtım oynıyım dedim 1600×900 orta ayarlarda 72-73 dereceyi gördü normalmi apu işlemci olduğu için dahamı fazla isiniyo acaba

Leaden_Viever

80+ Bronze
Hocam tekrardan sürdüm fotoğrafta attım zaten.alan wake remastered açtım oynıyım dedim 1600×900 orta ayarlarda 72-73 dereceyi gördü normalmi apu işlemci olduğu için dahamı fazla isiniyo acaba
normal hocam hatta bir laptop için çok iyi bu değerler

Top Bottom