gaming gen tr den sistem aldim orda hazir sıkıyorlarmı? sıkıyorlarsa ne kadar sure dursun ve onerebilecegin termal macun varmiArkadaşlar termal macun öyle sürekli değiştirmeniz gereken bir şey değil. Kaliteli bir macunu 2 senede bir değiştirseniz kafidir, boşuna paranızı çöpe atmayın. Senede bir kere de fanlarınızı ve genel bilgisayarınızı temizleyin yeterli.
gaming gen tr den sistem aldim orda hazir sıkıyorlarmı? sıkıyorlarsa ne kadar sure dursun ve onerebilecegin termal macun varmiKaliteli bir macun alırsan 365-730 günde değiştirebilirsin.
sivi sogutmanin sivisini degistirmek gerekiyormuKaliteli bir macun alırsan 365-730 günde değiştirebilirsin.
sivi sogutmanin sivisini degistirmek gerekiyormuArkadaşlar termal macun öyle sürekli değiştirmeniz gereken bir şey değil. Kaliteli bir macunu 2 senede bir değiştirseniz kafidir, boşuna paranızı çöpe atmayın. Senede bir kere de fanlarınızı ve genel bilgisayarınızı temizleyin yeterli.
İşlemci sıcaklıklarını kontrol et, anormal sıcaklıklara ulaştığı zaman termal macununu kontrol et eğer kurumuş/bitmişse değiştir. Ben sistemimi aldıktan 1-1,5 yıl sonra değiştirdim.Merhaba islemcim ryzen 5 7500f termal macunu kac gunde bir degistiriyim
sivi sogutmanin sivisini degistirmek gerekiyormuİşlemci sıcaklıklarını kontrol et, anormal sıcaklıklara ulaştığı zaman termal macununu kontrol et eğer kurumuş/bitmişse değiştir. Ben sistemimi aldıktan 1-1,5 yıl sonra değiştirdim.
Daha önce sıvı soğutma kullanmadım fakat bu konu size yardımcı olabilir.sivi sogutmanin sivisini degistirmek gerekiyormu
gaming gen tr den sistem aldim orda hazir sıkıyorlarmı? sıkıyorlarsa ne kadar sure dursun ve onerebilecegin termal macun varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming gen tr den sistem aldim orda hazir sıkıyorlarmı? sıkıyorlarsa ne kadar sure dursun ve onerebilecegin termal macun varmi
sivi sogutmanin sivisini degistirmek gerekiyormu
sivi sogutmanin sivisini degistirmek gerekiyormu
Yılda 1 degiştir yeter.Merhaba islemcim ryzen 5 7500f termal macunu kac gunde bir degistiriyim
sagolDaha önce sıvı soğutma kullanmadım fakat bu konu size yardımcı olabilir.
Konu Linki
5 ayda bir degiatiririmSıvı soğutmanın sıvısı 4-5 senede bir güncellerseniz yeterli olur. Termal macun olarak Cooler Master Cryofuze öneririm, kendim kullanıyorum oldukça memnunum.
adam sana 5 yıl diyor. 5 ayda değiştirip ne yapacan?sagol
5 ayda bir degiatiririm
Ben 2007 den beridir aynı sıvı soğutma suyunu kullanıyorum sence termal macun sık değiştirilen bir şeymi?Merhaba islemcim ryzen 5 7500f termal macunu kac gunde bir degistiriyim