Aslında soğutma konusunda başarılı bir soğutucu. Hangi işlemciyle ve macunla kullandınız ? Macunun inceliği ve dağılması yerinde miydi ?Arctic Freezer 34 esports duo aldım soğutmasından memnun değilim termal macunu kullandım mecbur denemek için iade edebilir miyim?
İade edilemez.Arctic Freezer 34 esports duo aldım soğutmasından memnun değilim termal macunu kullandım mecbur denemek için iade edebilir miyim?
Sorumun tamamına cevap verseydiniz keşke.içinden çıkan mx4ü kullandım
İlk kez beğenmeyeni görüyorum. Doğru taktığınıza emin misiniz? Büyük ihtimalle iade edilmezArctic Freezer 34 esports duo aldım soğutmasından memnun değilim termal macunu kullandım mecbur denemek için iade edebilir miyim?
r5 3600 içindeki hepsini kullandım 0.8g ve soğutucu üstüne yaydımSorumun tamamına cevap verseydiniz keşke.
cs de 70 dereceleri görüyorum 4.2 ghz ama t6 ultra kullanan biri bile 50 60 derece tam yükte görüyor ben tam yükte 85 90İlk kez beğenmeyeni görüyorum. Doğru taktığınıza emin misiniz? Büyük ihtimalle iade edilmez
Fazla kalın olmuş olabilir dostum. Zaten t6 daha fazla bakır boruya sahip ve iki fan ile hava transferi yapıyor normal yani.r5 3600 içindeki hepsini kullandım 0.8g ve soğutucu üstüne yaydım
ama yani bu değerler normal değil diye düşünüyorum ve nebileyim keşke almasaydım bunu dedim bakalım satıcıya sordum ne dicekFazla kalın olmuş olabilir dostum. Zaten t6 daha fazla bakır boruya sahip ve iki fan ile hava transferi yapıyor normal yani.
Hepsini mi sürdünüz :O hocam ne yaptınız çok kalın olurr5 3600 içindeki hepsini kullandım 0.8g ve soğutucu üstüne yaydım
Negatif bir geri bildirim alacaksınız. Kullanılmış ürünü geri başka insanlara satamazlar çünkü.ama yani bu değerler normal değil diye düşünüyorum ve nebileyim keşke almasaydım bunu dedim bakalım satıcıya sordum ne dicek