benim bildiğim termal ped 1 yılda bir değişir diye biliyyorum yanlış mı biliyorum acaba. Bakım amaçlı.İncelemesi varsa anca öyle. Ama asıl soru daha 1-2 yıllik modele neden termal pad değiştiriyorsun?
Yoo yo çok yanlış. Ki o modelin bellekleri buz gibidir hiçbir şey olmaz 1 yılda.benim bildiğim termal ped 1 yılda bir değişir diye biliyyorum yanlış mı biliyorum acaba
O da gereksiz olur. Fabrikasyonlar bi 2 yıl rahat gider.termal macuun damı değişmez
Kral en basitinden şöyle düşün ekran kartı garantileri 2 3 yıl zaten sen o kartı açtığın gibi garanti bozulur 1 yılda niye değişsin termal ped dediğin belki 5 7 yıl arasında değişiranladım teşekkür ederim
O da gereksiz olur. Fabrikasyonlar bi 2 yıl rahat gider.
Karşılaştırmak biraz yanlış ama 8 10 senelik televizyonlardaki termal padler 10 senelik olmasına rağmen taş gibi. Fiziksel olarak parcalanmadigi yada isi sorunu yaratmıyorsa termal pad değişmek doğru değil. Üreticinin koyduğu termal pad senin piyasadan alacağın çoğu termal padden kaliteli olacaktır.anladım teşekkür ederim
Kral en basitinden şöyle düşün ekran kartı garantileri 2 3 yıl zaten sen o kartı açtığın gibi garanti bozulur 1 yılda niye değişsin termal ped dediğin belki 5 7 yıl arasında değişir
Emin olma kaliteli olacağı kısmına o kadar. Üst seviye kartlarda bile çerçöp termal padler dolu. Mining zamanı boşuna değiştirmedi millet kartları alır almaz :/Karşılaştırmak biraz yanlış ama 8 10 senelik televizyonlardaki termal padler 10 senelik olmasına rağmen taş gibi. Fiziksel olarak parcalanmadigi yada isi sorunu yaratmıyorsa termal pad değişmek doğru değil. Üreticinin koyduğu termal pad senin piyasadan alacağın çoğu termal padden kaliteli olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi: