Neler Yeni

Termal ped ve macun değişimi gerekli mi?

Halis~

80+
Screenshot_20230118-143035.jpg

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam tozunu aldıktan sonra sadece macun değişimi yapın. Çünkü termal ped fiyatları aşırı pahalı eğer çakma vs. alırsanız pek fazla iş görmez.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,900
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fotoğrafla anlamak mümkün değil. Termalleri kontrol edin, eğer çok sert kıvama geldilerse değişmesi gerek.

Halis~

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tozunu aldıktan sonra sadece macun değişimi yapın. Çünkü termal ped fiyatları aşırı pahalı eğer çakma vs. alırsanız pek fazla iş görmez.
Hoccam o resimde görünen hal berbat bir haldeydi toz topraktan gözünü gönlünü açtım kartın

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Belleklerde ve VRM lerde ısınma problemi yoksa ki sizin kartta sadece belleklerde ped var. Termal ped değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum ama gpu üzerindeki termal macunu zaten yenilemeniz gerekiyor, söküldükten sonra tazelenmeyen termal macunda soğutma performansını düşürebilir.

Halis~

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğrafla anlamak mümkün değil. Termalleri kontrol edin, eğer çok sert kıvama geldilerse değişmesi gerek.

elinizle sertliğini kontrol edin sertleşmişse değiştirmeniz gerekebilir
Yumuşak yane çok katı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Agalar biraz önce biri aradım kartı satıyorum hepinize teşekkürler bu önerilerinizi diğer kartlarda uygularım seviliyorsunuz 💞

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam termal ped bana da lazım ya, 8 yıllık ama benim laptop yani değiştirmek lazım bence artık, orijinal satan var mı güzel bir yer.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bitmiş pad hem sert olur hemde elinle şöyle biraz itsen parçalanıp dağılmaya başlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,172
Üyeler
161,405
Son üye
umuy
Top Bottom