parça alüminyum olup, olmadığını soruyorsan,Amazon tipleme gaming den aldım. Orjinal mi nasıl kontrol ederim acaba
İşte orjinal mi çakmamı nasıl anlarımparça alüminyum olup, olmadığını soruyorsan,
alüminyum;
hafiftir.
kağıda sürttüğünüzde iz bırakır
mıktanıs tutmaz
geç ısınır
ekstra bi bilgi daha alüminyuma talaş kaldırma da takıma çabuk yapışır.
elinizde ki parça alüminyum dediğim yöntemle bakın malzeme doğruysa marka etiket farkının önemi var mı ? belki gram olarak anlaşılabilir veya marka logosu lazer basım kalitesiyle gözle kıyaslama veya boya renk olarak ile başka türlü nasıl anlayacaksınız?İşte orjinal mi çakmamı nasıl anlarım
anlatmış ya arkadaş.İşte orjinal mi çakmamı nasıl anlarım
Mıknatısla denedim çekmedi diğer yöntemleri denemedimelinizde ki parça alüminyum dediğim yöntemle bakın malzeme doğruysa marka etiket farkının önemi var mı ? belki gram olarak anlaşılabilir veya marka logosu lazer basım kalitesiyle gözle kıyaslama veya boya renk olarak ile başka türlü nasıl anlayacaksınız?
ürün çakma da olsa orijinal de olsa seri imalattan çıkıyor. fark logo olur veya seri no olur. malzeme cinsi alüminyumsa kullan en kötü mm olarak malzeme ölçersin, orjinal ölçüler de kıyaslarsın hata payıda 1mm fark olursa replikadır.
Sendeki ıd coolinginmişBende İkisini Kullanıyorum.
Temudan Almıştım.
Braket + Zırh Sıvı Metal Termal ile 60 Dereceyi Geçmiyor Cinebenchde…
Alıntıyı görüntüle
Braketlerin Hepsi Alüminyum Eskiden Araştırdım Bilgiliyim Bakırdan Daha İyi İletkendir.Sendeki ıd coolinginmiş![]()
Tipleme gaming den aldım amazondan amazon göndericiliydi. Heralde sahte satmazlarBraketlerin Hepsi Alüminyum Eskiden Araştırdım Bilgiliyim Bakırdan Daha İyi İletkendir.
Hayır bakır daha iyi ısı iletkenidir ancak daha hızlı alındığı ve daha maliyetli olduğu için aliminyum kullanılır.Braketlerin Hepsi Alüminyum Eskiden Araştırdım Bilgiliyim Bakırdan Daha İyi İletkendir.
tmm da braket kaç derece kazandırdıBende İkisini Kullanıyorum.
Temudan Almıştım.
Braket + Zırh Sıvı Metal Termal ile 60 Dereceyi Geçmiyor Cinebenchde…
Alıntıyı görüntüle
Braket ile Zırh 10 Derece Normal Macunlatmm da braket kaç derece kazandırdı