Yardım 9800x3d işlemci aldım satıcı hakkında bilgi

X870 için daha haber gelmedi amazon servise vermeyin bize gönderin dediler gönderdim haber bekliyorum son durumu hakkında a620 m k calistirmaz mi hocam 9800x3d yi
işlemciyi çalıştırır ama oyun oynatmaz crome vs gezersin a620 anakartların giriş seviye olanları max 65w destekliyor amd de çok büyük problem olmuştu büyük olay çıkmıştı amerikada a620 modellerine 65w ve 120w olarak 2 ye ayırmışlardı kullanıcıalrı kandırma oldugu için amd de artık a serisi çıkarmamaya karar verdi ve b840 olarak adlandırdılar yeni anakartları internete a620 65w problem diye google da aratırsanız görüceksiniz

işlemciyi çalıştırır ama oyun oynatmaz crome vs gezersin a620 anakartların giriş seviye olanları max 65w destekliyor amd de çok büyük problem olmuştu büyük olay çıkmıştı amerikada a620 modellerine 65w ve 120w olarak 2 ye ayırmışlardı kullanıcıalrı kandırma oldugu için amd de artık a serisi çıkarmamaya karar verdi ve b840 olarak adlandırdılar yeni anakartları internete a620 65w problem diye google da aratırsanız görüceksiniz
Tüh yav ee gelince takmayayin mi işlemciyi

Tüh yav ee gelince takmayayin mi işlemciyi
ben olsam takmam örnek

1753173325528.webp

Aşırı saçma gerçekten amazonda 25 öne kadar haber vericek anakart alsam mı bilmiyorum değişim tamir derlerse 2 anakarta gerek yok 😅🤣
bence anakart almana gerek yok amazon ile iletişime geçin son durum nedir diye sürekli sorun

bence anakart almana gerek yok amazon ile iletişime geçin son durum nedir diye sürekli sorun
Bu gün sordum inceleme 24 ünde bitiyor denildi 25 inde iade değişim yada tamir kararı hakkında bilgi gelir dedi

Bu gün sordum inceleme 24 ünde bitiyor denildi 25 inde iade değişim yada tamir kararı hakkında bilgi gelir dedi
bir şey kalmamış 2 güne geri kalan parçaları almaya bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri