YorgunPadişah
80+
- Reaksiyon skoru
- 9

Thermalright Frozen Vision 360 ARGB Black V2
Hem Intel hem de AMD platformlarında geniş soket desteği sunarak, maksimum esneklik sağlar.

7800x3d ye kaliteli kule tipi bile yetiyorİyi günler arkadaşlar bu sıvı soğutma alınır mı? 7800x3d için![]()
Hem Intel hem de AMD platformlarında geniş soket desteği sunarak, maksimum esneklik sağlar.www.gaming.gen.tr
Ben daha cok ekranlı die baktım7800x3d ye kaliteli kule tipi bile yetiyor
sıvı soğutma istiyorsan 360 mm de daha ucuz ürünler de var
sen sorunu 7800x3d ye yeter mi diye bize sormayacaksın
sen konsept bir pc mi oluşturuyorsun
herşeyi ile güzel görünen beyaz bir sistem mi oluşturuyorsun ona soracaksın
çünkü bu ürün işlemciye yetip yetmeyeceği konusunda araştırma yapılacak bir ürün değil
bu ürün sistem konseptine uyup uymayacağı konusunda düşünülecek bir ürün
Alınır ama benim thermaltake soğutmam 3 yılda bozulmuştu. Söylemek istedim.İyi günler arkadaşlar bu sıvı soğutma alınır mı? 7800x3d için![]()
Hem Intel hem de AMD platformlarında geniş soket desteği sunarak, maksimum esneklik sağlar.www.gaming.gen.tr
3 yıla kim öle kim kala başka önereceğin beyaz sıvı soğutma varmı acabaAlınır ama benim thermaltake soğutmam 3 yılda bozulmuştu. Söylemek istedim.
Thermalright diye değiştin sanırım başlığı. Thermaltakeden bahsediyorum ben. Arkadaşlar önerse daha iyi olur. Ben çok anlamam yeni olanlardan.3 yıla kim öle kim kala başka önereceğin beyaz sıvı soğutma varmı acaba
peki size bir soruAlınır ama benim thermaltake soğutmam 3 yılda bozulmuştu. Söylemek istedim.
Benimde thermaltake en tepe modeli sayılırdı ama 3 yılda bozuldu işlemcim de ısınan bir işlemci değildi. Ben söylemek istedim. Tabii ki de garantisi yok. 1 saniye sonranın bile garantisi yok.peki size bir soru
başka biri bu ürünü alsa yine 3 yılda mı bozulacak
veya gidip en tepe model alsa şansızlığına 1 senede bozulmayacağının garantisi var mı
Valla beyler yeni bi custom pc topluom full beyaz gösteris amaclı bakıom paalara gösteriş ve performansBenimde thermaltake en tepe modeli sayılırdı ama 3 yılda bozuldu işlemcim de ısınan bir işlemci değildi. Ben söylemek istedim. Tabii ki de garantisi yok. 1 saniye sonranın bile garantisi yok.
o zaman sizin de bundan bahsetmenize gerek yokBenimde thermaltake en tepe modeli sayılırdı ama 3 yılda bozuldu işlemcim de ısınan bir işlemci değildi. Ben söylemek istedim. Tabii ki de garantisi yok. 1 saniye sonranın bile garantisi yok.
tamam reis eyvallah.o zaman sizin de bundan bahsetmenize gerek yok
tamam markalar karıştırılmış ama karıştırılmadı arkadaşın attığı ürünü kullanıyordunuz diyelim
veya arkadaş thermalright yerine sizin kullandığınız ürünü attı diyeliim
bunu bahsetmeniz yine mantıksız
çünkü herhangi bir ürün şanssızlığa 2. gün de bozulabilir
burada önemli olan şu
ben aldım kısa sürede bozuldu
internetten de araştırdım bir çok kişi de sorun yaşamış denilecek bir yorumunuz olsa
bu ürün kronik sorunlu deriz
şu an sizin yorumunuz kafa karıştırmaktan başka bir yorum değil
Ulan sıvı soğutma önerisi istedik konu ne ara deiştitamam reis eyvallah.