Batuhan_
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum, bir kaç gün önce bilgisayarımı kapatacak iken yanlışlık ile uyku modu'na aldım ve bilgisayar bir 30 dakika öylece kaldı. 30 dakika sonunda hangi tuşa basarsam basayım açılmadı ve sonunda bilgisayarımı kökten fişten çektim ve kapandı, ondan sonra bir daha açmaya çalıştığımda hiç bir türlü açılmadı bilgisayarcıma sordum "bir 10-20 dakika bekle belki ısınmıştır dedi, bekle soğusun öyle dene dedi" bekledim denediğimde yeniden olmadı. tekrar aradığımda ya anakartın da ya da PSU da Sorun olduğunu söyledi, şimdi ben internetten biraz araştırdım Bu Arada kasamdaki Bütün Fanlar Çalışıyor(Ekran kartı, PSU, İşlemci Fanı 5-10 Saniye Çalışıp Kapanıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor.);
İnternette bir kişi Windows Dosyalarında sorun olabileceğini söylemiş sizce sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?
Bir de okuduğum yerde sorun sadece Anakart ve PSU'dan olabileceği onun haricinde diğer donanımsal parçaların çok nadir bir şekilde sorun yaşayabileceğini söyledi, Yazılımsal Olarak da dediğim gibi Windows Dosyaları Olabileceğini ben düşünüyorum.
İnternette bir kişi Windows Dosyalarında sorun olabileceğini söylemiş sizce sorun nedir yardımcı olabilir misiniz?
Bir de okuduğum yerde sorun sadece Anakart ve PSU'dan olabileceği onun haricinde diğer donanımsal parçaların çok nadir bir şekilde sorun yaşayabileceğini söyledi, Yazılımsal Olarak da dediğim gibi Windows Dosyaları Olabileceğini ben düşünüyorum.