Neler Yeni

Teşekkürler ZİYA SELÇUK korona oldum!

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi şu oldu, sen elini sınav kağıdına vurdun o hocaya gitti hoca diğer sınıfa sınava gitti kağıtları dağıttı öğrenciler kağıdı elledi teneffüste çıktı kantine tost almaya gitti, orada ufak bir arbede ve geçmiş olsun, böyle yayılıyor işte. Ne var şu korona yı bitirin sonra yapın sınavı.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Kardeşim ben de gidiyorum okula olmadım mesela? Dikkat etmediysen kurallara hiç caz yapma online eğitimde de ''aaaeeğğ biz evden anlayamıyoz'' diyodunuz okullar açılsın istediniz istediniz açıldı okullar şimdi tenefüste panpalarınla uzun eşşek oynarsan ''niye korona oldum'' deme. He, sen kurallara uyuyor ama okulda kurallara filan hiç dikkat edilmiyorsa o zaman lafımı geri alırım, geçmiş olsun dilerim.
Bu nasıl saçma bir düşünce?
Sen okula gidiyorsun önlem aldığın zaman olmayacaksın diye bir şey mi var?
Ben iş yerine gidiyorum çalışıyorum 1 kere bile çalışırken maskesini çıkardığını görmediğim adam korona oldu.
Yan komşum oğlunu döverken yüzünü tüküre tüküre dövüyordu korona iken çocuk korona olmadı.

Ki online eğitimde hiç bir şey anlaşılmıyor herkes aynı öğretmen değil herkes aynı şekilde anlatamıyor okulların açılması en mantıklısı ama sen gidipte 2 vesait yapan bir öğrenciyi 3 vesait yapan bir öğrenciyi okula gönderirsen olacağı bu

En İyi Cevap
7
Yemin ediyorum şubakan demeye şahit iteyen kişiyi sokakta görsem gebertesim var yahu aşırı sinirliyim vaka sayısı olmuş 40 bin ölen sayısı olmuş 152 ağır hasta olmuş bin küsür mü ne bunların derdi sınavda sınav o sınavlar girsin inş onlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom