!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Geçmiş olsunHayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
Geçmiş olsunHayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
Geçmiş olsun.Hayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
geçmiş olsun benimde okuldan bir arkadaşım olmuş (okuldan kapmış)Hayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
Adam geleceği için olmuş beeeee Helal. Tekrardan geçmiş olsun hocam bari banada layk atsanıza bak 2. geçmiş olsundu bu. (!)Okullar sağolsun...
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun hocam umarım nezle gibi atlatirsiniz.Hayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
Yakınlarında falan daha önceden belirtiler görülüyor muydu, yoksa kendin kaptığından emin misin? Eminsen okulda tedbirlere uydun mu?Okullar sağolsun...
Virüsün okulda bulaşdığına nasıl bu kadar eminsin ?Hayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
HarbidenVirüsün okulda bulaşdığına nasıl bu kadar eminsin ?
Bu nasıl saçma bir düşünce?Kardeşim ben de gidiyorum okula olmadım mesela? Dikkat etmediysen kurallara hiç caz yapma online eğitimde de ''aaaeeğğ biz evden anlayamıyoz'' diyodunuz okullar açılsın istediniz istediniz açıldı okullar şimdi tenefüste panpalarınla uzun eşşek oynarsan ''niye korona oldum'' deme. He, sen kurallara uyuyor ama okulda kurallara filan hiç dikkat edilmiyorsa o zaman lafımı geri alırım, geçmiş olsun dilerim.