Skynel
80+ Gold
Dahası
Geçmiş olsun umarım ailenizde ki kişiler kapmamıştır en yakın vakitte iyileşirsiniz.
Ağzına sağlık konuş be durma konuş adamsın birtek sen bizi anladın adam gibi adam!Bu nasıl saçma bir düşünce?
Sen okula gidiyorsun önlem aldığın zaman olmayacaksın diye bir şey mi var?
Ben iş yerine gidiyorum çalışıyorum 1 kere bile çalışırken maskesini çıkardığını görmediğim adam korona oldu.
Yan komşum oğlunu döverken yüzünü tüküre tüküre dövüyordu korona iken çocuk korona olmadı.
Ki online eğitimde hiç bir şey anlaşılmıyor herkes aynı öğretmen değil herkes aynı şekilde anlatamıyor okulların açılması en mantıklısı ama sen gidipte 2 vesait yapan bir öğrenciyi 3 vesait yapan bir öğrenciyi okula gönderirsen olacağı bu
Benim de bir yakınım tedbirlere fazlasıyla uyuyordu ama iş yerinde hiç dikkat edilmediği için bulaştırdılar ona. Zaten iş yerinde 40-50 vaka falan çıkmıştı.Bu nasıl saçma bir düşünce?
Sen okula gidiyorsun önlem aldığın zaman olmayacaksın diye bir şey mi var?
Ben iş yerine gidiyorum çalışıyorum 1 kere bile çalışırken maskesini çıkardığını görmediğim adam korona oldu.
Yan komşum oğlunu döverken yüzünü tüküre tüküre dövüyordu korona iken çocuk korona olmadı.
Ki online eğitimde hiç bir şey anlaşılmıyor herkes aynı öğretmen değil herkes aynı şekilde anlatamıyor okulların açılması en mantıklısı ama sen gidipte 2 vesait yapan bir öğrenciyi 3 vesait yapan bir öğrenciyi okula gönderirsen olacağı bu
2 gün okula gitHayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsinHayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...
bill geyts abi sen konuşmak türkçe ?Hayırlı olsun, korona oldum. Testim pozitif. Diyecek bir şey bulamıyorum...