Neler Yeni

Yardım Teşhir ürünü kulaklık, hoparlör alınır mı??

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Muhammet Kürkçü
Letgoda bir satıcı buldum teşhir ürünü jbl t500bt ve jbl go2 satıyor ve ikisininde fiyatı 175 tl eğer bunlardan birini almassam hepsiburada indirimi ile hakii mars almayı düşünüyorum sizce teşhir ürünü alınır mı?? Bu arada ürünlerin kutusu ve şarj aleti yok

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Letgoda bir satıcı buldum teşhir ürünü jbl t500bt ve jbl go2 satıyor ve ikisininde fiyatı 175 TL eğer bunlardan birini almassam hepsiburada indirimi ile hakii mars almayı düşünüyorum sizce teşhir ürünü alınır mı?? Bu arada ürünlerin kutusu ve şarj aleti yok
ben bir keresinde teknosadan kalmamıştı jbl hoparlörünü almıştım teşhir bi sıkıntısı yoktu 1 2 çizik vardı sadece

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
jbl candır güzeldir benim kullandığım modeli güzel
Ben dışarıda,bisiklet sürerken falan kullanacağım o yüzden ses yüksekliği aklımda bir soru işareti oluşturuyor acaba yetermi? Yoksa biraz daha bekleyip anker soundcore motion b falanmı alsam?

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Ben dışarıda,bisiklet sürerken falan kullanacağım o yüzden ses yüksekliği aklımda bir soru işareti oluşturuyor acaba yetermi? Yoksa biraz daha bekleyip anker soundcore motion b falanmı alsam?
o markayı bilmem kanka ama ses yüksekliğini hiç dışarda denemedim ama yeter diye tahmin ediyorum yine de sen bilirsin

Top Bottom