Neler Yeni

Teşir ürünü monitör almak mantıklı mı?

XantHeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cemal ONURSAL
Arkadaşlar selam ben yarın teşir ürünü monitör almayı düşünüyorum ve yanına 1 yıllık kapsamlı garanti almayı planlıyorum sizce mantıklı bi karar mı (herhangi bi indirim yapmıyolar teşir ürünü olduğu için ama zaten monitör bayaa indirimde)

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Teşhir ürünü almanın tek mantığı fiyatı daha da ucuzsa almak. Fiyat aynı ise neden 0 almıyorsun ki?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar selam ben yarın teşir ürünü monitör almayı düşünüyorum ve yanına 1 yıllık kapsamlı garanti almayı planlıyorum sizce mantıklı bi karar mı (herhangi bi indirim yapmıyolar teşir ürünü olduğu için ama zaten monitör bayaa indirimde)

üstteki arkadaşa katılıyorum. daha ucuz değilse teşhir ürünü alınmaz.

XantHeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cemal ONURSAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşhir ürünü almanın tek mantığı fiyatı daha da ucuzsa almak. Fiyat aynı ise neden 0 almıyorsun ki?
Ülkede başka bu monitörden kalmadığı için normal fiyatı 2700tl.Başka şehirde kalmış olsaydı getittirecektim zaten

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Teşhir ürünlerinin olayı çok daha uygun fiyatta olması, başka bir monitör bakın onun yerine.

XantHeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cemal ONURSAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşhir ürünlerinin olayı çok daha uygun fiyatta olması, başka bir monitör bakın onun yerine.
Knk onun yerine başka bi monitör baktım tabii aynı fiyat ama teşir ürünü olanın panel ips diğerinin va aralarında canlı karşılaştırdığımda ciddi görüntü kalitesi farkı var

Top Bottom