Neler Yeni

Tesla 1.5 Milyar Dolarlık Bitcoin Aldı

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Konu yanlış yerde bu ara kusura bakmayın :d

Son dönem açıklamaları ile kripto para piyasasına takla attıran Elon Musk'tan flaş bir hamle geldi. Tesla şirketi dünyayı hayrete düşüren bir yatırım gerçekleştirdi. Tam 1,5 milyar dolarlık bitcoin yatırımının ardından Bitcoin rekora koşuyor. SEC kaydı üzerinden öğrenildiği kadarıyla Elon Musk’ın CEO’su olduğu elektrikli otomobil firması Tesla, tam 1,5 milyar dolarlık bitcoin satın almış durumda. Bu haber ile beraber çok ciddi bir değer artış görmeye başlayan para birimi, şu an 42 bin doların üzerinde. Ancak günü çok daha yüksekte tamamlayacak gibi görünüyor.

Elon Musk para birimi için geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti: “Bir bitcoin destekçisiyim. Partiye geç kaldım ama bir destekçiyim. Ve sanırım Bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde..” cümlelerini kurdu. Elon Musk ayrıca diğer alt coin’ler hakkında pek bilgisi olmadığını ve “Bitcoin’in iyi ve değerli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
(tv100)
ezgif.com-gif-maker (2).jpg

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Bu youtuber'ı bilmiyorum ama eğer bilmeden oynuyosa kaybeder(!)

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

Son dönem açıklamaları ile kripto para piyasasına takla attıran Elon Musk'tan flaş bir hamle geldi. Tesla şirketi dünyayı hayrete düşüren bir yatırım gerçekleştirdi. Tam 1,5 milyar dolarlık bitcoin yatırımının ardından Bitcoin rekora koşuyor. SEC kaydı üzerinden öğrenildiği kadarıyla Elon Musk’ın CEO’su olduğu elektrikli otomobil firması Tesla, tam 1,5 milyar dolarlık bitcoin satın almış durumda. Bu haber ile beraber çok ciddi bir değer artış görmeye başlayan para birimi, şu an 42 bin doların üzerinde. Ancak günü çok daha yüksekte tamamlayacak gibi görünüyor.

Elon Musk para birimi için geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti: “Bir bitcoin destekçisiyim. Partiye geç kaldım ama bir destekçiyim. Ve sanırım Bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde..” cümlelerini kurdu. Elon Musk ayrıca diğer alt coin’ler hakkında pek bilgisi olmadığını ve “Bitcoin’in iyi ve değerli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
(tv100)
Alıntıyı görüntüle
lna önce al sonra bio ya bitcoin yaz kâra gir mis valla adam bug buldu

rtx 3090

80+ Silver

Son dönem açıklamaları ile kripto para piyasasına takla attıran Elon Musk'tan flaş bir hamle geldi. Tesla şirketi dünyayı hayrete düşüren bir yatırım gerçekleştirdi. Tam 1,5 milyar dolarlık bitcoin yatırımının ardından Bitcoin rekora koşuyor. SEC kaydı üzerinden öğrenildiği kadarıyla Elon Musk’ın CEO’su olduğu elektrikli otomobil firması Tesla, tam 1,5 milyar dolarlık bitcoin satın almış durumda. Bu haber ile beraber çok ciddi bir değer artış görmeye başlayan para birimi, şu an 42 bin bu mesaj silinmiştir

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim