BilalGYNK 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Bilal 24 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba Telsim en iyileştirmeyi kapatamıyorum yani başlangıç türü devre dışı bırak yapamıyorum neden. sürekli erişim engelleniyorum.
Arkadaşlar merhaba Telsim en iyileştirmeyi kapatamıyorum yani başlangıç türü devre dışı bırak yapamıyorum neden. sürekli erişim engelleniyorum.
F Fr4nk1e 80+ Silver Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 2,627 Dahası Reaksiyon skoru 1,592 İsim Mehmet Ali 24 Ağustos 2020 #2 BilalGYNK yazmış: Arkadaşlar merhaba Telsim en iyileştirmeyi kapatamıyorum yani başlangıç türü devre dışı bırak yapamıyorum neden. sürekli erişim engelleniyorum. Devamı için tıklayın... Up. (Ben bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi ?)
BilalGYNK yazmış: Arkadaşlar merhaba Telsim en iyileştirmeyi kapatamıyorum yani başlangıç türü devre dışı bırak yapamıyorum neden. sürekli erişim engelleniyorum. Devamı için tıklayın... Up. (Ben bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi ?)
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,617 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,547 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 24 Ağustos 2020 #3 Hizmetlerden kapattın mı?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,617 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,547 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 24 Ağustos 2020 #4 Ayarlardan kapatinca acilmamisti bende
BilalGYNK 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Bilal 24 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Mehmet Yılmaz yazmış: Hizmetlerden kapattın mı? Devamı için tıklayın... hizmetlerden de kapalı ayarlardan da kapalı hizmetlerden kapatınca kendini tekrar açıyor ben de full devre dışı yapmak istiyorum ama engelleniyor diyor
Mehmet Yılmaz yazmış: Hizmetlerden kapattın mı? Devamı için tıklayın... hizmetlerden de kapalı ayarlardan da kapalı hizmetlerden kapatınca kendini tekrar açıyor ben de full devre dışı yapmak istiyorum ama engelleniyor diyor