Neler Yeni

Teslim İyileştirme Kapanmıyor Ağlıycam Artık

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
836
Daha önce konusunu açtım cevap veren olmamış. Hiçbir çözüm işe yaramıyor. Oyun oynayamıyorum. İnternette rahat gezemiyorum videdo izleyemiyorum. Artık sinir oldum. Biri yardım etsin artık lütfen. Bu lanet şey ne yaparsam yapayım kapanmıyor.

Başlat
Ayarlar:
upload_2017-5-26_12-1-46.png

Güncelleştirme ve güvenlik
Windows Update
Gelişmiş Seçenekler
Güncelleştirmelerin nasıl teslim edileceğini seç:
upload_2017-5-26_12-3-30.png

"Bu açıldığında, bilgisayarınız önceden indirilmiş Windows güncelleştirmelerinin ve uygulamaların parçalarını aşağıda neyin seçili olduğuna göre yerel ağdaki bilgisayarlara veya İnternet'teki bilgisayarlara gönderebilir." seçeneğini Kapalı konuma getirin:
upload_2017-5-26_12-6-18.png

Daha önce konusunu açtım cevap veren olmamış. Hiçbir çözüm işe yaramıyor. Oyun oynayamıyorum. İnternette rahat gezemiyorum videdo izleyemiyorum. Kendimi bıçaklıycam intihar edicem artık sinir oldum. Biri yardım etsin artık lütfen. Bu lanet şey ne yaparsam yapayım kapanmıyor.
Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Gelişmiş seçenekler > Teslim İyileştirme’yi seçin.

Diğer bilgisayarlardan indirmelere izin ver altındaki geçiş düğmesini kapatın.

Denedinmi bunu ilk başta?

Daha önce konusunu açtım cevap veren olmamış. Hiçbir çözüm işe yaramıyor. Oyun oynayamıyorum. İnternette rahat gezemiyorum videdo izleyemiyorum. Kendimi bıçaklıycam intihar edicem artık sinir oldum. Biri yardım etsin artık lütfen. Bu lanet şey ne yaparsam yapayım kapanmıyor.
Birde şu yol var:

Mağaza
magaza.jpg

Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Gelişmiş seçenekler > Teslim İyileştirme’yi seçin.

Diğer bilgisayarlardan indirmelere izin ver altındaki geçiş düğmesini kapatın.

Denedinmi bunu ilk başta?
Evet. Diğer konumda bunun ekran görüntüsünü de paylaşmıştım. Hatta buraya da atayım. İşe yaramıyor bu. Hizmetlerden kapatıyordum eskiden. Şimdi devre dışı bırakmaak istediğimde erişim engellendi diyor.

Ekran görüntüsü 2022-07-01 172306.png

Bilemiyorum dostum :( Youtube'den araştır istersen ya da başka kaynaklardan.
Uzun süren bir araştırma sonrası buraya konu açtım. Yok çünkü hiçbir yerde. Son sürüm windows 11 kullanıyorum. Her anlatan eski windowslarda anlatmış. Aynı çözümlerle işe yaramıyor.

Dostum teslim iyileştirmenin sana ne zararı var?

Geri