fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Amazonda sipariş verirken yanlış adresi seçmişim değiştirebilir miyim siparişi yeni verdim aramam mı gerek ?
niye boyle bi adres kayitli ki? neyse iptal edilmiyor mu siparis yeni vermissin daha kargoya verilmemisAlıntıyı görüntüle
Amazonda sipariş verirken yanlış adresi seçmişim değiştirebilir miyim siparişi yeni verdim aramam mı gerek ?
hocam yanlış anlama lütfen ama buraya yazacağına adamların desteğine yazsana veya destek numarası varsa onları arayıp durumu belirtsen daha iyi olmazmı veya iptal et tekrardan doğru adresi yazarak satın alAlıntıyı görüntüle
Adres neden kayıtlı bilmiyorum muhtemelen bir indirimi denemek için hesap açmışımdırniye boyle bi adres kayitli ki? neyse iptal edilmiyor mu siparis yeni vermissin daha kargoya verilmemis
hocam yarın arayın müşteri hizmetlerini veya uygulamanın izin vermesi lazım adres değişikliği olmuyor muAlıntıyı görüntüle
Uygulamada denedim olmadı yarın geç olur mu acaba?hocam yarın arayın müşteri hizmetlerini veya uygulamanın izin vermesi lazım adres değişikliği olmuyor mu
hocam kargoda ikende adres değişikliği yapılabiliyor tabi her online mağaza için geçerli olmayabilir. İptal de edebilirsiniz isterseniz siparişi tabi para hesaba geç yatabilir veya erkendenUygulamada denedim olmadı yarın geç olur mu acaba?
hocam desteğe yazın biri bağlanır müsait diyor şuanAlıntıyı görüntüle
EvetUygulamada denedim olmadı yarın geç olur mu acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleBunu mu yapmam lazım acaba
Bu arkadaşın dediğini yapınhocam desteğe yazın biri bağlanır müsait diyor şuan
Alıntıyı görüntüle
İnternetten sipariş verirken ben 3 4 kere kontrol ederim sorun varmı diye çünkü sonra sinir bozucu sorunlar ile karşılaşılabiliyor ve uğraşıyorsun tabii kiAlıntıyı görüntüle