öncelile geçmiş olsun. ikinci olarak ben geçirdim virüs hastalığını maalesf. bende karnımda çok ağır bi ağrı vardı yerinde durdurmayan bi ağrı ama sen büyük ihtimalle sıkıntısız geçirirsin. ben de 3 gün yaşadım. sonrası 0 belirti veya sıkııntı ile geçti. ya ağır ya hafif geçirirsin. bağışıklığının güçlü olduğunu düşünüyorsan hiç ağrısız sıkıntısız geçirirsinSelamlar bu sabah testimin pozitif oldugunu ögrendim bende merak ettim ve sormak istedim forumda testi pozitif olan varmı? Varsa nasıl atlatıyorsunuz? ya da atlattınız? Başıma gelecekleri merak ediyorum diyebilirim.
Şuanlık agrılar dışında bir sorunum yok umarım onlarda yakında geçicek teşekkür ederim.öncelile geçmiş olsun. ikinci olarak ben geçirdim virüs hastalığını maalesf. bende karnımda çok ağır bi ağrı vardı yerinde durdurmayan bi ağrı ama sen büyük ihtimalle sıkıntısız geçirirsin. ben de 3 gün yaşadım. sonrası 0 belirti veya sıkııntı ile geçti. ya ağır ya hafif geçirirsin. bağışıklığının güçlü olduğunu düşünüyorsan hiç ağrısız sıkıntısız geçirirsin
14 günün 14 ünde de olmaz zaten büyük ihtimalle . bir iki gün durur belki 4 gün maksimum. sonra sıkıntısız geçirirsin inşallah. geçmiş olsun tekrardanŞuanlık agrılar dışında bir sorunum yok umarım onlarda yakında geçicek teşekkür ederim.
İnşallah tekrar teşekkür ederim.14 günün 14 ünde de olmaz zaten büyük ihtimalle . bir iki gün durur belki 4 gün maksimum. sonra sıkıntısız geçirirsin inşallah. geçmiş olsun tekrardan
geçmiş olsun dostum umarım en kısa sürede atlatırsın.Selamlar bu sabah testimin pozitif oldugunu ögrendim bende merak ettim ve sormak istedim forumda testi pozitif olan varmı? Varsa nasıl atlatıyorsunuz? ya da atlattınız? Başıma gelecekleri merak ediyorum diyebilirim.
Teşekkür ederim.geçmiş olsun dostum umarım en kısa sürede atlatırsın.
Belirti olması ya da etrafında virüslü birisi olması benim etrafımda dedem vardı onda çıktı bende de belirtiler vardı o şekilde yaptırdım.Test yaptırma şartları neler?
Birine virüs bulaşana kadar bir şey yapamayacağım galiba. 2 ciğerimin ortası, sağ ciğerim sol ciğerim bazen nefes alırken sağlam acıyor. Korona ile alakası varmıdır ki? Bir de yorgunluk var. Oyun oynayasım bile gelmiyor.Teşekkür ederim.
Post automatically merged:
Belirti olması ya da etrafında virüslü birisi olması benim etrafımda dedem vardı onda çıktı bende de belirtiler vardı o şekilde yaptırdım.
Halsizlik varsa bence yaptır derim en azından varsa başında ögrenmiş olursun yoksa cigerlere inerse hastaneye kaldırıyorlarmış.Birine virüs bulaşana kadar bir şey yapamayacağım galiba. 2 ciğerimin ortası, sağ ciğerim sol ciğerim bazen nefes alırken sağlam acıyor. Korona ile alakası varmıdır ki? Bir de yorgunluk var. Oyun oynayasım bile gelmiyor.
15 yaşındayım ama ailem sorun çıkarabilir test konusundaHalsizlik varsa bence yaptır derim en azından varsa başında ögrenmiş olursun yoksa cigerlere inerse hastaneye kaldırıyorlarmış.