bende dikkatlice okudum ama yine anlamadım alsdmlşasmdlasda23 kere okudum ne olduğunu anlamadım tırnağın mı kesti parmağını ?
bende dikkatlice okudum ama yine anlamadım alsdmlşasmdlasda23 kere okudum ne olduğunu anlamadım tırnağın mı kesti parmağını ?
hepimizin başına geliyo böyle şeyler internete karın ağrısı şikayetiyle girsen mide kanseri teşhisi alırsın olmazsın tetanoz falan yokuştan aşağı düştüm 20 yıllık kamyonetin paslı tamponu yüzüme girdi bişey olmadıparmağımı bir şey kesti (küçük bir şey) bende tereddüt ettim olay bu. en son 1 yıl önce aşı oldum. Onu soracaktım size. Ayrıca ne kestiğini bilmiyorum.
geçmiş olsun ardamya hepimizin başına geliyo böyle şeyler internete karın ağrısı şikayetiyle girsen mide kanseri teşhisi alırsın olmazsın tetanoz falan yokuştan aşağı düştüm 20 yıllık kamyonetin paslı tamponu yüzüme girdi bişey olmadı
çok sağolun hocam çoktan geçti yüzüme 6 dikiş atılmıştıgeçmiş olsun ardam
olursun.Arkadaşlar banyo yaparken kurulanıyordum ve parmağım böyle normal bir kesme değil böyle yatay böyle tam düz değil tırnağımmı kesti bilmiyorum bende tetanos oldummu diye şüphelendim. 2021 yILINDA 13 yaşımda tetanos aşısı oldum." Herhangi bir sorun teşkil eder mi? tetanos olur muyum?
dalga geçmeyelim hocam arkadaş ciddiye alıp panik yapabilirolursun.