Neler Yeni

Texture Shimmering sorunu nasıl giderilir?

sistemini sen mi topladın yoksa toplanmış mı aldın peki ben kendim topladım acaba hazır alsam en azından böyle bir sorun yaşasam firmaya gönderirdim diyorum artık öyle bir şans da yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke ama nasıl yapacağız ki?
Hazir aldim hocam ben,
Orasi muamma iste belki sansa bala biri gorur konulari denk gelir falan

gta 4e bakarsanız kralını görürsünüz bu sorunun çözümü ise ağrı dağının tepesinde noel babanın gizli mağarasında bir defterde yazıyor.

gta 4e bakarsanız kralını görürsünüz bu sorunun çözümü ise ağrı dağının tepesinde noel babanın gizli mağarasında bir defterde yazıyor.
bi ara paranoya olusmustu bende seyi falan dusunuyordum lan acaba buyudum kendim eve ciktim ev degistirmeme ragmen yeni pc aldigimda da bu sorun olur mu diye dusunuyordum

E tüm pc değişmiş zaten. Bence nvidia ayarlarıyla alakalı bir durum
evet ama aynı anda değişmedi dediğim gibi farklı zamanlarda teker teker değiştrime fırsatımız oldu belki iki parçanın aynı anda uyumsuzluğunadandır yada bu durumda yazılımsal bir sıkıntı var bilmiyorum.

E tüm pc değişmiş zaten. Bence nvidia ayarlarıyla alakalı bir durum
Degil hocam ben AMD kullaniyorum bende de sorun var, bence cidden elektrik tesisatiyla alakali bir durum olabilir her ne kadar sacma da olsa

diğer forumda da bu sorunla alakalı bi konu mevcut 7 sayfa yazmışlar yine kimse çözümü bilmiyor

Degil hocam ben AMD kullaniyorum bende de sorun var, bence cidden elektrik tesisatiyla alakali bir durum olabilir her ne kadar sacma da olsa
yok inan değil. 2 farklı yerde denedim çünkü farklı evlerde. ama kimisinin sorunu böyle de çözülmüş bu arada. en azından benimki bundan kaynaklı değilmiş

yok inan değil. 2 farklı yerde denedim çünkü farklı evlerde. ama kimisinin sorunu böyle de çözülmüş bu arada. en azından benimki bundan kaynaklı değilmiş
Anakartiniz neydi hocam?

asus prime B650 MA WIFI 2
Su an tek ortak noktamiz anakartlarimizin Asus olmasi. Acaba bu sorunu yasayan diger insanlarin anakarti da asus olabilir mi ki? Ne bileyim belki fabrikasyon hatali bir sekilde cikiyordur bu anakartlar.

Su an tek ortak noktamiz anakartlarimizin Asus olmasi. Acaba bu sorunu yasayan diger insanlarin anakarti da asus olabilir mi ki? Ne bileyim belki fabrikasyon hatali bir sekilde cikiyordur bu anakartlar.
olabilir ama %100 olacağını sanmam hiç dikkat etmedim açıkçası bakmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir ama %100 olacağını sanmam hiç dikkat etmedim açıkçası bakmak lazım
yok değil gibi ya biraz baktım ama msi anakartlar ile de aynı sıkıntıyı yaşayanlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,850
Üyeler
173,271
Son üye
ayıplen
Geri