Bütçeyi Tahmini Olarak Nasıl yapacağız ?Teyzem başkalarına hep imrenerek baktı. Alışveriş sitesine bakarken telefonları görünce yine o bakışı attı.
Beni çok zorlamayacak ama harbiden yani böyle minimal bir şey önerir misiniz? Ama böyle acayip yavaş kötü kronik sorunlu bir cihaz da önermeyin lütfen. Piyasayı bilmiyorum o yüzden bütçe belirtemiyorum.
redmi 9cTeyzem başkalarına hep imrenerek baktı. Alışveriş sitesine bakarken telefonları görünce yine o bakışı attı.
Beni çok zorlamayacak ama harbiden yani böyle minimal bir şey önerir misiniz? Ama böyle acayip yavaş kötü kronik sorunlu bir cihaz da önermeyin lütfen. Piyasayı bilmiyorum o yüzden bütçe belirtemiyorum.
Redmi 12C Yerine Redmi 10C alması daha mantıklı Redmi 10C işlemcisi daha güçlü.Hocam teyzenizin pes/PUBG oynamayacağını düşünerekten bunun işini göreceğini düşünüyorum
Xiaomi Redmi 12C 128 GB Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi 12C 128 GB Gri fiyatları 6.199,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi 12C 128 GB Gri özelliklerini incele, 36 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu da iyi,arkadaşım kullanıyor. Ben bunu tercih ederdim.
Casper Via F30 Plus 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Casper Via F30 Plus 128 GB fiyatları 6.204,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Casper Via F30 Plus 128 GB özelliklerini incele, 22 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Doğrudur. 10c hakkında pek bilgim yok.Redmi 12C Yerine Redmi 10C alması daha mantıklı Redmi 10C işlemcisi daha güçlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-10c-64gb.html Redmi 10C Düşünülebilir Baya bir özellikleri kısılmış cihaz ama işlemcisi mükemmel. Kasma donma yapmaz.
2500 diyelim. Çünkü 28K kredi kartı borcum var. Çok çıkamıyorum. Milletin 10K ya para değil demesi de sinirimi bozdu. Umarım pozitif bir şekilde yaklaşırsınız.Max bütçeniz nedir?
Canerciğim 10k cidden para değil ama 2500 nedir hangi tel var 2500e2500 diyelim. Çünkü 28K kredi kartı borcum var. Çok çıkamıyorum. Milletin 10K ya para değil demesi de sinirimi bozdu. Umarım pozitif bir şekilde yaklaşırsınız.
Teyzemin yapacağı maxı söyleyeyim mi:
fotoğraf çekmek fotoğraf bakmak video izlemek telefon görüşmesi yapmak. Ekstra hiçbir şey yok.
lan naptın o parayı ? 18 yaşında değil misin sen ?Çünkü 28K kredi kartı borcum var
Hocam ama ortalama bit fiyat söylemeniz gerekTeyzem başkalarına hep imrenerek baktı. Alışveriş sitesine bakarken telefonları görünce yine o bakışı attı.
2500 yazmış şaka gibiHocam ama ortalama bit fiyat söylemeniz gerek