serwintes
80+ Gold
ya bırak avrupa şampiyonu oldugunuz sezonun forvetini niye sansürlüyorsunuz ?hakem destegiyle bile sampiyon olamayan bir takimsiniz
ya bırak avrupa şampiyonu oldugunuz sezonun forvetini niye sansürlüyorsunuz ?hakem destegiyle bile sampiyon olamayan bir takimsiniz
"Hep Sallamaca Hiç Bir Zaman Kanıtınız Yok Hep Lafta Gs İle Karıştırıyorsunuz Feneri"Ben Haklıyı Savunurum Kanka Elin Fetö Tarafından Desteklenen Şikeyi Ülkeye Getiren Telefonunda Bylock Çıkan Kişiyide Takımıda Savunmam
hayır anlamıyom sanki fb şamp oluyormuş gibi konuşuyorlarKanka Siz Oluyorusnuz İşte Hakem Desteği İle Paranız Boşa Gitmiyor
Prenses sen çok üzülürsün bak.Alıntıyı görüntüle
Buyurun Bjk'den Hamile Kaldıktan Sonra Çocuk Doğurmamanız İçin Size Yardımcı Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Fenerli Değilim Kanka Bana Anlatma
olamıyosunuz işte kötüsünüz lan kötü , hakeme rağmen bile olamıyosunuz TFF sizin üstünüze kuruluhayır anlamıyom sanki fb şamp oluyormuş gibi konuşuyorlar
o sezon galatasaray genclik politikasina gittiHakem Desteği Olmayınca Görüyoruz Sizi Küme Düşüyordunuz
ULAN DALYARRAK BURADA İRFANIN AYAĞINI SİKİYORLAR HAKEM TOPU TRABZONA VERİYORmesela burada neden kart cikmadi irfan cana
sen simdi o kirmizi karta destek eli diyorsundurAynen Kanzi 1 Kişi Kalecisiz Bjk'yi 2-1 Zorla Penaltıyla Yendik 3-1 Bize Sokan Olmadı Zaten
Kardeşim sen önce takımındaki o ağlayan başkanın varya onu bi değişin öyle konuya devam edebilirsin.Aynen Kanzi 1 Kişi Kalecisiz Bjk'yi 2-1 Zorla Penaltıyla Yendik 3-1 Bize Sokan Olmadı Zaten