MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hakem size kart vermemek icin rakibin gol atmamasi icin direndi.Boşver Kanka Gs Tayfa İle Tartışılmaz
hakem size kart vermemek icin rakibin gol atmamasi icin direndi.Boşver Kanka Gs Tayfa İle Tartışılmaz
Baya yanmışsınızBoşver Kanka Gs Tayfa İle Tartışılmaz
İzledim hocam arkadaşımın kuponu sağ olsun. Biraz skin olun 1 bardak soğuk su için gelin öyle konuşalım.adamların takımı güçlü kanka üstüne 2 stp'leri üstüne fredleri yok yatarak aldı zaten trabzon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne Alaka İzlememiş Konuşuyor Adam Bildiğin Faul Yapıyor Verilmiyor Ne Alaka Geliştirmek Kendini
Gs Zaten Her Maç Penaltı Kullanıyor Ne Anlatıyon kanka Sen Her Gölün Yanında P İcardi Yazıyor Başka Vazfı Yok Üstüne Zaten Şikeyi Getiren Sizsiniz Ne Anlatıyon Şampiyonluk Gidecek Diyeher sezon penalti jokerleri galatasarayi sampiyonluktan dusurme cabalari.
ben bu duzeni destekliyor muyum? bu duzen sizin adiniza calisiyor.Her sezon elimizde belgeler var ses kayıtları var hakem kararları ofsaytımsıyla sampıyon olsam sezon sonu bunları açıklamasam ben de desteklerim mevcut düzeni
Lan her maç penaltı kullanıyoz da izle kesin penaltı pozisyonlar ne anlatıyon biraderGs Zaten Her Maç Penaltı Kullanıyor Ne Anlatıyon kanka Sen Her Gölün Yanında P İcardi Yazıyor Başka Vazfı Yok Üstüne Zaten Şikeyi Getiren Sizsiniz Ne Anlatıyon Şampiyonluk Gidecek Diye
Düzen bize çalışıyorsa her sezon şampiyon olmamız lazım e niye olamıyoruz o zamanben bu duzeni destekliyor muyum? bu duzen sizin adiniza calisiyor.
yapilan faulleri gorduysen hepsi gercekten penalti bir o kadarda verilmeyen var.Gs Zaten Her Maç Penaltı Kullanıyor Ne Anlatıyon kanka Sen Her Gölün Yanında P İcardi Yazıyor Başka Vazfı Yok Üstüne Zaten Şikeyi Getiren Sizsiniz Ne Anlatıyon Şampiyonluk Gidecek Diye
hakem destegiyle bile sampiyon olamiyorsunuz ki kanka.Düzen bize çalışıyorsa her sezon şampiyon olmamız lazım e niye olamıyoruz o zaman