Neler Yeni

TFT Hangi arenayı almalıyım

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
emirhan
arkadaşlar elimde 1900 rp civarı var hangi arenayı almalıyım sizce siz olsanız hangisini alırdınız

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray Fındık
arkadaşlar elimde 1900 rp civarı var hangi arenayı almalıyım sizce siz olsanız hangisini alırdınız
Dostum kartı almadiysan alabilirsin hem minik efsaneside güzel hatta şanslıysanız ordan gelen boşluk ozuydu galiba kutu açtığın teemo veya arenada çıkarabilirsin

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum kartı almadiysan alabilirsin hem minik efsaneside güzel hatta şanslıysanız ordan gelen boşluk ozuydu galiba kutu açtığın teemo veya arenada çıkarabilirsin
minik efsane olarak chibi aatrox ve daha 2 3 tane güzel şey var arena istiyorum da hextech arenası vahşi batili barakhanesı yada battle pass son map arasında kalmıştım önerin varsa bunlar haricind e

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray Fındık
minik efsane olarak chibi aatrox ve daha 2 3 tane güzel şey var arena istiyorum da hextech arenası vahşi batili barakhanesı yada battle pass son map arasında kalmıştım önerin varsa bunlar haricind e
Valla ben arenalara hakim değilim ama dediğim gibi minik şeytan teemoyu denedigin yerde %2 oranla arenada çıkarabilirsin

Top Bottom