The Blind Side hakkinda tartışma

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Filmi daha yeni izledim gerçek hayattan uyarlanmış çok beğendim. Gerçek hayat cidden gerçekleri yansıtıyor mu diye bir kaç haber okudum. Michael oher film ile ilgili özetle şunları demiş yaşadığım zorluklar ve Tuohy ailesinin bana yardım etmesi doğru onları inkar etmiyor. Ama kendisini evlat edinmemisler vasi olarak almışlar. Filmde üzerimden para kazanmışlar falan diyor. Meseleyi birde kurttan dinlemek lazım tabi ama diyelim Touhy ailesi Oherin dediği gibi yaptı yani sonuçta bu aile aç açıkta iken kendi yanına almış yedirmis içirmis büyütmüş en önemlisi başına kakmamış. Bunları Michael oher kendisi doğruluyor o yüzden söylüyorum bu durumda senin bu aileye sonsuz bir minnet duyman lazım ne olursa olsun. Ama sen film ile benim üzerimden para kazandılar diyip 15 milyon dolarlık tazminat davası açmışsın yani bu duruma içerlenir bozulursun dava edebilirsin ama 15 milyon dolarlık maddi tazminat davası bence o aileye karşı bir nankörlük. Filmdeki hersey elbette birebir aynı değildir ama sezgilerime dayanarak büyük oranda tuohy ailesi haklı bence yasal olarak evlatlık edinmedi diye suclanamazlar kimse bir yabancıya mirasını bırakmaz iyiki de birakmamislar yani. İşin özür acıma yetime döner koyar.... Neyse bugünlük bu kadar zengin dedikodusu yeter ben boş buzdolabimla bakismaya gidiyorum

Geri